Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Familjen Addams


Ett animerat äventyr med den besynnerliga familjen Addams. Familjen består av pappa Gomez och hans fru Morticia, onkel Fester, farmor och barnen Pugsley och Wednesday, husets butler Lurch samt den vandrande handen Thing.


Originaltitel The Addams Family
Regissör Greg Tiernan, Conrad Vernon
Manus Matt Lieberman, Pamela Pettler
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Skräck, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Charlize Theron (röst), Oscar Isaac (röst), Chloë Grace Moretz (röst), Finn Wolfhard (röst), Allison Janney (röst), Nick Kroll (röst), Bette Midler (röst), Snoop Dogg (röst), Martin Short (röst), Catherine O'Hara (röst), Tituss Burgess (röst), Jenifer Lewis (röst), Elsie Fisher (röst), Conrad Vernon (röst), Aimee Garcia (röst), Scott Underwood (röst), Mikey Madison (röst), Chelsea Frei (röst), Pom Klementieff (röst), Deven Green (röst), Maggie Wheeler (röst), Harland Williams (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 105
Filmnummer 133623

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


QuiNonStultus
2023-01-17
Rätt charmlös och klyschig.
Rai
2021-11-01
Kass på alla vis...
idaho1981
2020-11-15
Underhållande med de välkända sköna karaktärerna. Bra röstskådisar men lite väl förutsebart för ett högre betyg.
Krille80
2020-07-23
Även om jag var trygg i att det är svårt att misslyckas med "Familjen Addams" och de dess underbara karaktärer så var jag inte lika trygg i att det skulle fungera i animerad form. Inledningsvis darrar det lite men snart blir det tydligt att den animerade formen bara skapar ytterligare dimensioner till de redan etablerade och älskade historier och karaktärer i "Familjen Addams". Att röstskådespeleriet levererar skadar ju inte heller. 3+
fridenpaden
2020-01-10
Har alltid älskat Familjen Addams. Från filmerna på 90-talet, över tv-serien på 60-talet till de gamla originalteckningarna. Det här måste vara ett kraftfullt försök att förstöra Addams men hur mycket de än försöker att larva sig så gillar jag ändå mycket i filmen. Och när filmen slutar och man tänker att det här gick faktiskt att se så lyckas filmskaparna med det monströsa att göra en latino r'n'b-version av något som ska likna den klassiska låten. Filmen gav mig en del skratt men kommer inte att nämnas av mig igen. Var är MC Hammer och Ricci när man behöver dom?
tildiz6
2020-01-03
Tråkig i början men när handlingen kom ihåg blev det många skratt! Har även bra budskap och bra röstskådespelare.
Mysharry
2019-11-10
Rörig och skränig, och inte speciellt originell. Jag har inte sett de tidigare filmatiseringarna, men jag tror inte att kidsen gjort det heller. Tror inte jag blivit mycket klokare av det. Inte sevärd.