Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.5
av 5

The Amazing Screw-On Head


Screw-on head är en agent under amerikanska inbördeskriget som tjänar direkt under Abraham Lincoln och skyddar landet från varulvar, vampyrer och andra udda varelser. Gjord efter Mike Mignolas tecknade serie med samma namn.


Originaltitel The Amazing Screw-On Head
Regissör Chris Prynoski
Manus Bryan Fuller
Genre Kortfilm, Komedi, Animerad, 2000-tal
Skådespelare Paul Giamatti (röst), David Hyde Pierce (röst), Corey Burton (röst), Patton Oswalt (röst), Mindy Sterling (röst), Molly Shannon (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 70
Filmnummer 50798

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Benizakura
2013-08-11
Så det här fick alltså inte någon fortsättning i en TV-serie, men dynga som "Grimm" har 3 säsonger hittills och ett medelbetyg på 7,5 på imdb. Jag blir så trött...
Kubrick
2009-09-08
Grym, vill se mer.
amam
2008-05-06
Haha, skitbra! Verkligen roligt och en tv-serie jag nog hade följt. Samma koncept som Hellboy (samma skapare, Mike Mignola) men mer skruvat och humoristiskt. I like!
storbabs
2007-12-21
Mycket underhållande. Synd att det inte finns någon fortsättning..
Gröne_Orm
2007-05-28
Spännande, men betyget 4 är nog egentligen ett hedersomnämnande till Mignola. För mig personligen utgör Mignolas verk nämligen något så spännande som den felande länken mellan västerländskt och japanskt narrativ, vilket denna film är ett mycket bra exempel på.
mystepho
2007-02-25
Välgjort trots tv-kvalité på animationen. Väldigt trogen det tecknade originalet. Var tänkt som tv-serie, men ingen nappade. Trist...