Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

The Amityville Horror


George och Kathy Lutz drömmer som alla andra småbarnsföräldrar om att flytta till ett stort hus med perfekta förutsättningar för sina tre barns uppväxt, men de har inte råd. Men så en dag hittar de sitt drömhus i småstaden Amityville, som till deras stora förvåning ligger inom deras budget. Det finns bara en hake, den förra ägaren mördade brutalt hela sin familj i huset.


Originaltitel The Amityville Horror
Regissör Andrew Douglas
Manus Scott Kosar
Genre Drama, Thriller, Skräck, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Ryan Reynolds, Melissa George, Jesse James, Jimmy Bennett, Chloë Grace Moretz, Rachel Nichols, Philip Baker Hall, Isabel Conner, Brendan Donaldson, Annabel Armour
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2806
Filmnummer 25775

Recensioner

Skapad 2019-11-02 av annihilat0r
Jag hade inga förväntningar alls inför förmiddagens titt på \"The Amityville Horror\", låt mig poängtera det. Måhända att filmen är alltför klassisk skräck för de erfarna. \"Berättelsen...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2023-03-21
Fy fan för den här filmen. Man kan ju undra hur mycket snubbe (pappan) gjorde för att få vissa upp sin vältränade kropp... Sedan att våra fyrbenta vänner måste dö!!! Så jävla dåligt!!!!!
Robkiller
2020-01-08
Duger väl som en lite modernare variant av originalet, men inte mycket mer än så.
larsen1976
2018-09-03
Fångade inte originalets anda. Se hellre den.
DrJW
2017-11-23
Den här försöker vara en ripoff på The Shining och den försöker vara mer som de andra populära skräckfilmerna på den tiden som The Ring och The Grudge.
Stygga-Vargen
2016-11-10
Det är inte ofta jag tycker att en remake är bättre än originalet men det gör jag faktiskt i det här fallet. Här har man lyckats skapa en paranoid och kuslig stämning som dröjer sig kvar genom hela filmen och till skillnad från originalet är den här filmen faktiskt inte ens det minsta fånig. Skådespelarna gör väldigt bra ifrån sig, särskilt Ryan Reynolds. En del saker stämmer dock inte särskilt bra överens med verkligheten men det kan man ha överseende med. Stark 4:a.
lamotta
2016-07-09
Följer den välbekanta rytmen som gör att man kan förutse varenda skrämseleffekt, så jag satt och skrattade när de väl inträffade. Rollfigurerna beter sig irrationellt och är omöjliga att sympatisera med. Ja, jag hejade på huset. Dessutom upptäckte jag två små kontinuitetsmissar, vilket jag aldrig gör annars. Värst av allt: de som gillar filmen kan alltid skylla missarna på att det är HUSET som rår för dem.
Jamesa
2016-05-14
Ok remake. Riktigt svårt att göra skräck-remakes och riktigt onödigt. Förstår inte varför man gör dem.
Misslovemovie
2016-04-10
Detta var ju ingen höjdare, såg dock färdigt den så en etta blir det inte. Det bästa var faktiskt när Ryan Reynolds sprang omkring utan tröja och det är säkert det enda jag kommer att minnas också.
Murvel48
2016-02-28
En film som uteslutande bygger på skrälliga jumpscares kan aldrig få mer än en tvåa. En svag tvåa...
Jämte
2015-04-17
Väldigt lik en annan skräckfilmsklassiker tyvärr som förtar spänningen i filmen. Ryan Reynolds karaktär är det som förstör filmen. Pluspoäng dock för att han är riktigt vältränad.
Visa äldre kommentarer »