2.4

The Anarchist Cookbook

En dramafilm om en anarkist och hans vänner.

Originaltitel The Anarchist Cookbook
Regissör Jordan Susman
Manus Jordan Susman
Genre Komedi, Drama, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Devon Gummersall, Dylan Bruno, Gina Philips, John Savage, Katharine Towne, Steve Van Wormer, Johnny Whitworth

The_falcon
2008-06-01
"Frihet utan ansvar"? I djupet av mitt kommunisthjärta skrattar jag. Vad vill dom med den här filmen egentligen? Säga att anarki är bra, eller att det är dåligt? Maken till obestämdhet har jag aldrig varit med om. De vet helt enkelt inte vad de pratar om. Känns dessutom som om den är längre än den är. Det vore lätt att såga helt. Men- av nån anledning har jag inte helt kunnat glömma den. Det finns nåt med den. De största anledningarna heter Devon Gummersall och Dylan Bruno, den senare försedd med ett mysigt psykopatleende och en personlighet som skulle passa i vilken AFA-grupp som helst.
jonbo
2007-03-15
Riktigt skitfilm - såå tråkig.
Fobi
2006-12-26
Ganska roande må jag säga.
menschenfeind
2006-12-20
Se "What to do in case of fire" istället.
Lukinx
2006-12-12
Anarkist? Det pratas en hel del om böcker i filmen men den som skrev manuset verkar ha missat att läsa dem.
llubder
2006-11-25
Pinsam, pinsam...
koldowsky
2006-08-10
lång som en följetong och oengagerande.
Hoagie
2006-07-01
Filmen verkar vara propaganda för The Republic party i USA. Karaktärerna i filmen har väldigt lite med någon seriös utomparlemntarsisk grupp. Tråkigt att en så snäv bild visas upp.
hantuggarkex
2006-01-28
Vadå, man får ju inte alls slå barn i sverige xD Helt okey film, men den tog ju aldrig slut.
gaffatejp
2006-01-09