2.2

The Back-up Plan

Efter flera år av misslyckade dejter bestämmer sig Zoe för att ta saken i egna händer. Fast besluten om att bli mamma gör hon upp en plan och bestämmer sig för att göra det hela själv. På vägen från sin insemination möter hon Stan, en trevlig man som uppfyller alla hennes kriterier.

Originaltitel The Back-up Plan
Alternativ titel Plan B
Regissör Alan Poul
Manus Kate Angelo
Genre Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Jennifer Lopez, Alex O'Loughlin, Michaela Watkins, Linda Lavin, Noureen DeWulf, Eric Christian Olsen, Melissa McCarthy, Anthony Anderson, Tom Bosley, Maribeth Monroe, Danneel Ackles, Robert Klein, Carlease Burke, Amy Block, Jennifer Elise Cox

2018-03-08
Plågsamt dålig!!!
Kareina
2016-12-28
Plågsamt.
sawa
2015-10-06
Något av det sämsta jag sett, klarade inte av mer än typ tjugo minuter innan jag stängde av. Skådisarna pratade med mindre inlevelse än om det hade varit verkligen uselt dubbat. Usch. Jag vill ha både pengar och tid tillbaka. Den ligger i min till salu-lista.
Albion
2015-04-04
Jag kan verkligen förstå att Jennifer Lopez har hamnat i rom-comfacket. Hon är verkligen charmig och tilldragande. Här är dock filmen alldeles för dålig för att hon ska lyckas vända skutan. Men var så säker, hon är snart tillbaka i en rom-com nära dig. Betyget blir en 2;a
annihilat0r
2014-12-22
"The Back-up Plan" fick mig att vilja köpa en flygbiljett till Austin, Texas, för att där köpa ett hagelgevär, en cowboyhatt och en rostig truck. Därefter skulle jag ha kört rakt ut i vildmarken tills jag hittade en ociviliserad by, där jag hade tagit in på ett motell. Väl där skulle jag stillsamt gått in på byns bar och beställt whisky, och fortsatt med det tills jag nådde bristningsgränsen. Därefter hade jag besinningslöst börjat skrika samtidigt som jag vildsint börjat skjuta omkring mig – innan jag med den sista kulan skulle ha skjutit av min egen skalle.
WillyV
2014-12-15
Denna var just så töntig, lam, förutsägbar och pissig som bara amerikanska dussin-"rom-coms" kan vara.
Henko
2014-12-13
Tjejen i filmen säger att killen är "äkta" Detta efter att hon varit totalt ointresserad, allt gått fort fram och han betett sig som en desperat osmidig buffel. fruktansvärt urusel. Mer otrovärdig historia får man leta efter
Henko
2014-12-13
Usch så dålig. Tjejen i filmen säger vid ett tillfälle att hon träffat en så "äkta kille." Detta efter att hon varit totalt ointresserad, de gått fort fram och han betett sig som en desperat osmidig buffel. fruktansvärt urusel.
asasae
2014-12-10
Pinsamt dålig!
Gigi1943
2014-02-08
Oj så fjantigt och inte är man ett dugg intresserad av att se hur den slutar (man kan ju faktiskt gissa ...). Detta var nog en av de värsta filmer jag genomlidit!