2.5
2.5
The Bad Batch
En dystopisk kärlekshistoria som utspelar sig i Texas ödemark där en grupp kannibaler huserar.

Originaltitel | The Bad Batch |
Regissör | Ana Lily Amirpour |
Manus | Ana Lily Amirpour |
Genre | Drama, Romantik, Thriller, Skräck, Science Fiction, 2010-tal |
Skådespelare | Suki Waterhouse, Jason Momoa, Jayda Fink, Keanu Reeves, Jim Carrey, Giovanni Ribisi, Diego Luna, Yolonda Ross, Aye Hasegawa, Louie Lopez Jr, ER Ruiz, Cory Roberts, Alina Aliluykina |
Filmnummer | 120200 |
Som en postapokalyptiskt roadmovie, fast utan väg, utan mål och utan mening, men med en fullkomligt urusel Waterhouse i huvudrollen. VM i tråkma! (3+/15)
Kan vara bland det sämsta jag sett på länge.
En film som försöker vara pretentiös utan att egentligen klara av det.
Jösses vad seg den var! Inte ens så bra! Lite spänning men annars helt dött och hände inte mycket!
Filmen försöker förmedla stämningar och känslor, men det enda som känns är irritation och frustration över att den är så dålig.
Började som en fyra, de första 20 minuterna var oerhört starka. Sen så började de prata...
Rörig och pretentiös i samma anda som Zardos. Ger dessutom dålig eftersmak när det är meningen att vi ska tycka att kannibalen som ätit upp din arm och ben är en svärmorsdröm, bara för att han kan rita bra.
Snygga miljöer och ett intressant musikval. Länge är det dialoglöst...Man börjar snart längta efter lite dialog...Sen kommer det dialog...Då önskar man att denna film saknat dialog totalt. Plågsamt segt. Fullständig tortyr om man redan är trött.
Miljöerna, skådisarna och fotot är magnifikt. Det börjar väldigt lovande men mynnar dessvärre ut i ett riktigt sömnpiller som aldrig tar fart.
I september släpps den på dvd i USA. Men i Sverige? Någon som vet?
Det "höga" betyget ges för musiken och kombinationen med stämningen i bilderna. Annars rena sömnpillret tyvärr.