billiga elavtal

billiga elavtal
2.6

The Badge

Darl Hardwick är en inskränkt, homofobisk och alkoholiserad småstadssheriff som en morgon vaknar upp i sin polisbil framför baren där han avslutade natten. Yrvaken och bakfull får han ett radioanrop om en trafikolycka där en långtradare vält. Men när man i ett dike i närheten av olyckan hittar en mördad transsexuell kvinna vänds Darls värld upp och ned. De lokala politikerna ber honom hålla en låg profil med undersökningen på grund av det stundande valet, och han lägger därför inte ned mycket tid på undersökningen. Men ett antal händelser får honom snart att ändå på egen hand börja undersöka mordet. Och nu tvingas han ta hjälp av de ljusskygga individerna från den värld han själv alltid förkastat.

Originaltitel The Badge
Alternativ titel Behind the Badge
Regissör Robby Henson
Manus Robby Henson
Genre Drama, Action, Kriminalare, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Billy Bob Thornton, Patricia Arquette, Sela Ward, Julie Hagerty, William Devane, Jena Malone, Ray McKinnon, Tom Bower, Marcus Lyle Brown

Catapilla
2021-05-05
Arquette och Billy Bob lyfter dussin-thriller med sina insatser.
2021-01-20
Trots att storyn vacklar mer än en gång gillade jag den här. Man bryr sig om karaktärerna och Arquette är ju snygg som få.
asasae
2017-01-08
Skön film! Otroligt att det är Patricia från Medium som spelar tjejen! Kände igen henne på rösten, men trodde kanske det var hennes dotter...
Xenox
2012-07-23
Okej dramathriller.
ellaine
2012-02-16
Jag tyckte inte om någonting med den här filmen.
Colette
2010-07-11
förvånansvärt engagerande! en trea
Hud
2010-03-09
En dag på jobbet med billy bob känns det lite som.
larsen1976
2009-10-26
Billy Bob spelar bra, och när man ser denna film får man större förståelse hur hemskt det måste vara med alla fördomar folk har om transexuella personer. Här blandar komik, med tragik. Och hela filmen blir lite tragikomisk. Patricia Arquette spelar bra.
Subbuteo
2009-10-22
Sällan riktigt spännande. Den något oväntade upplösningen är det bästa med filmen.
Oroberaidion
2009-10-21
Alltså dra åt helvet vilken skit!