2.1

Slavens hämnd

I en magisk och våldsam värld tillfångatas två bröder. De tränas upp till vilda gladiatorer.

Originaltitel The Barbarians
Regissör Ruggero Deodato
Manus Alberto Piferi, James R Silke
Genre Äventyr, Fantasy, 80-tal
Skådespelare David Paul, Peter Paul, Richard Lynch, Michael Berryman, George Eastman, Eva La Rue, Virginia Bryant, Franco Pistoni, Raffaella Baracchi, Franco Daddi

Raimo_1985
2017-11-16
Andra titten och den starka trean står fast :)
schramm
2015-05-03
släng dig i väggen game of thrones, det här är bättre på alla nivåer
papabobadiof
2015-03-12
Sjukt festlig film! Barberar-bröderna får gott om tillfällen att olja in sig, lyfta tunga saker och dra korkade one-liners. Förstklassig B-underhållning!
craptastic
2014-06-01
Bröderna Pål, vilka lirare! Smaklös humor o massa barbröstade krigare.
Noseman2005
2014-03-27
Ha ha ha! Så galet dålig!
2014-01-24
Det finns mycket att skriva om den här ostbrickan om man vill. Jag nöjer mig dock med att lyfta på hatten, för av 80-talets alla barbarfilmer måste denna vara den mest hjälplöst korkade. Men här finns ett skyhögt underhållningsvärde som man aldrig kan uppnå idag.
Raimo_1985
2012-08-24
Lökfest!! :D
adidas_29
2012-08-09
Skön film, som vissa säger ett skämt inom genren, men som skämt ett helt OK sådant. Bröderna har ett skönt samspel.
Djason
2012-06-03
Den är ju inte bra men det är ändå något med filmen som gör det omöjligt att ge den en 1:a.
Gordyal
2012-05-29
Klart underhållande. Bröderna Paul är nog sämst av alla ickeskådisar som visats på vita duken, och det kan ju aldrig vara fel. (5/15)