Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

The Baytown Outlaws


När Celestes ex-make Carlos skjuter henne skoningslöst tre gånger i magen, inser hon att det är dags att byta taktik. Hon anställer därför tre skrupellösa personer med förhoppningen att med hjälp av dem kunna ta tillbaka sin gudson Rob. Men ingenting är riktigt så enkelt i södern. Vad som börjar som en liten räddningsaktion stegras snart till ett storslaget krig.


Originaltitel The Baytown Outlaws
Regissör Barry Battles
Manus Barry Battles, Griffin Hood
Genre Komedi, Action, Kriminalare, 2010-tal
Skådespelare Clayne Crawford, Daniel Cudmore, Travis Fimmel, Billy Bob Thornton, Eva Longoria, Paul Wesley, Thomas Brodie-Sangster, Zoe Bell, Michael Rapaport, Serinda Swan, Brea Grant, Natalie Martinez, Agnes Bruckner, Andre Braugher, Victoria Gabrielle Platt
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 331
Filmnummer 99986

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Kayuzuzu
2018-06-07
Svag tvåa. Jag såg den bara för Travis Fimmel, haha. Charmig men klyschig, ytlig, dålig och sexistisk och rasistisk.
bryngel
2015-12-06
Charmigt var ordet!
Gordyal
2015-07-26
Inledningsvis är det mest så där pseudo-coolt så att man rodnar av skam. Därefter tillkommer det massa onödiga dumheter, vilket inte gör saken ett dugg bättre. Men på något märkligt sätt så vinner konceptet i längden. De fånigt utmejslade karaktärerna får mer och mer charm, och helt plötsligt känns allt okej. Särskilt lysande blir det aldrig, men när filmen är slut så känner jag mig hyfsat nöjd med det jag just har sett. (7-/15)
marleey
2014-08-24
En helt okej actionrulle. Lite Boondock Saints vibbar över den, men istället för två religiösa bröder så är det tre redneck bröder som far runt och dödar. Om man nu ska jämföra Baytown Outlaws med Boondock saints så känns dödande lite finare och med lite mer mening i Boondock Saints. Om nu dödande kan bli fint.. Lite småroligt i emellanåt, dock inte så rapp och roligt som jag förväntat mig. En film om tre redneck bröder som bråkar, dödar och gör en god gärning känns komiskt på förhand. Nu blir det istället lite smörigt och sentimentalt när dem får känslor för pojken. Det varken passar in eller förmedlas på ett bra sätt. Soundtracket är bra och jag gillar verkligen dem tecknade sekvenserna i filmen. Stark 2:a i betyg.
Gbgkille
2014-06-08
Pulp fiction 2012.. Härlig fartfylld rulle, visst det har gjorts innan men det är bra.

2014-02-12
Stark tvåa. Småkul film med skön stämning. Dock är grundhistorien så extremt dum plus att konceptet blir lite väl uttjatat vilket gör att jag inte kan ge högre. Denna lär glömmas bort efter en vecka eller två.
EvaKn
2013-11-21
Småkul, inget känns allvarligt och jag gillar karaktärerna i filmen, trots att de gör hemskheter. Klar trea.
Brouhaha
2013-11-15
Ger en bra och representativ bild av folk i den amerikanska södern och är ur den synpunkten en mycket viktig film. I övrigt är det en mycket trevlig, fartfylld actionrulle om tre sympatiska bröder. Lite synd av Billy Bob hade så begränsat med speltid bara.
kloakula
2013-10-22
Underhållande så här på en tisdagskväll. Faktiskt är det mesta med den rätt bra, och musiken som spelas sitter som Jim Carrey själv hade uttryckt det: like a glove. Överraskad och nöjd! Stark trea.
Wulfgang666
2013-10-15
Så jäkla bra....Love it!
Visa äldre kommentarer »