Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

The Beaver


Handlar om en man som tappat greppet om sig själv och sin familj men som hittar en "buktalardocka" i form av en bäver som hjälper honom att ta sig tillbaka.


Originaltitel The Beaver
Regissör Jodie Foster
Manus Kyle Killen
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Mel Gibson, Jodie Foster, Jennifer Lawrence, Anton Yelchin, Zachary Booth, Riley Thomas Stewart, Cherry Jones, Jeff Corbett, Baylen Thomas, Sam Breslin Wright, Kelly Coffield Park, Michael Rivera, Kris Arnold
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 942
Filmnummer 86014

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Olof_Gronlund
2017-01-10
Jag gillar ändå den, jag är lite svag för filmer som handlar om kufar men ändå inte blir helt för galen. Tycker den balanserar perfekt, men lite för mycket mot slutet. Trodde det skulle vara en film jag skulle småtitta på, men jag fastnade faktiskt lite. Jag gillar lite sådär mörka filmer med udda handling och denna fick mig intresserad. Dock hade jag hoppats att den skulle tagit mig någon annanstans, men sevärd.
Bomkia
2016-12-28
Gibson och Foster är bra, men historien känns överdriven. 3a.
Zok
2016-06-05
Mel Gibson gör en bra roll i en bra och gripande film.
DrJW
2016-02-22
Tro de eller ej, men den här hade faktiskt potential till att bli något riktigt bra, och den lyckas nästan, men når inte hela vägen. Hatade delen med den äldre sonen, spelad av Anton Yelchin från Terminator: Salvation, och kärleks intresset spelad av Jennifer Lawrence innan genombrottet med Hunger Games, inte nog med att den delen av historien är kliché, men den var dessutom också rätt stel och ointressant. Den delen kunde ha tagits bort från den här filmen, men förutom den delen så var filmen i sig ok. Balanseras mellan en 2:a och en 1:a.
Berra_777
2015-11-01
Meh.
tvamvarg
2015-06-08
Cheesy men kul!
Roswall
2015-05-23
Jag tycker nog sonens historia var minst lika intressant som faderns. Sen gör ju Jennifer Lawrence sitt!
Starlette
2015-03-19
2-. Tyvärr för skum, tråkig och deppig för mig.
Krille80
2015-01-12
Blev glatt överraskad hur bra Jodie Foster i registolen har lyckats skapa en film som tar ett tungt och tragiskt ämne(depression) och gör det inte bara väldigt sevärt men också väldigt underhållande. Mel Gibson levererar en underbar prestation och Jodie Foster är som vanligt bra. Man kan inte annat än tycka synd om Jodie Foster för att Mel Gibsons privatliv med hans galna hotande av sin flickvän ledde till att denna film nästan gömdes undan. 4-
johannanas
2014-04-17
Betydligt bättre och djupare än jag hade förväntat mig.
Visa äldre kommentarer »