Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

The Bee Gees: How Can You Mend a Broken Heart


Dokumentären följer bröderna Barry, Maurice och Robin Gibbs väg till framgången, från deras tidiga år i Australien, till den diskofeber som följde Saturday Night Fever. Men Bee Gees var mer än bara falsetto. De var utomordentligt begåvade låtskrivare som skrev några av de största låtarna av sin generation.


Originaltitel The Bee Gees: How Can You Mend a Broken Heart
Regissör Frank Marshall
Manus Mark Monroe
Genre Dokumentär, 2020-talet
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 21
Filmnummer 139296

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Sheepy
2023-02-24
Trevlig skildring av Bee Gees som på många sätt följer standardmallen av en musikdokumentär där intervjuer varvas med personliga berättelser, tidigare inspelat material, musik och en historisk kontext. Oavsett är den välgjord och slutet är mycket berörande.
Zebulonm
2023-01-28
Väldigt bra dokumentär. Visste inte att de skrivit så många stora hits till andra artister.
OffTheGround
2022-09-25
Det är alltid ett gott tecken när en dokumentär fångar en trots att man egentligen inte är särskilt intresserad av ämnet (här: musik med mer eller mindre slibbigt sound).
Rune2000
2022-07-10
Frank Marshall har lyckats att plocka med helt rätt intervjupersoner för att göra denna dokumentär till den välförtjänta fyllningen till Bee Gees! Tyvärr är både Robin och Maurice borta sedan länge, men deras arv förmedlas med största omsorg via väl valda tidigare intervjuinspelningar samt personer som var nära dem under 60- och 70-talet. Rekommenderas!
ZoIX
2021-04-25
Mycket bra dokumentär. Den första halvan tillägnas deras yngsta år med rätt trist musik. Andra hälften är dock väldigt stark med diskoperioden och efterföljande år som sångskapare åt andra artister.