Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

The Belko Experiment


En grupp amerikanska medarbetare i en byggnad i Sao Paulo, Brasilien, tvingas att delta i ett dödligt spel.


Originaltitel The Belko Experiment
Regissör Greg McLean
Manus James Gunn (II)
Genre Action, Thriller, Skräck, 2010-tal
Skådespelare John Gallagher Jr, Tony Goldwyn, Adria Arjona, John C McGinley, Melonie Diaz, Owain Yeoman, Sean Gunn, Brent Sexton, Josh Brener, David Dastmalchian, David Del Rio, Michael Rooker, Rusty Schwimmer, Gail Bean, James Earl, Abraham Benrubi, Gregg Henry
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 243
Filmnummer 123137

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


kovikovi
2021-09-09
riktigt bra film, älskar den!
Stygga-Vargen
2020-05-30
Riktigt bra rulle faktiskt! Över förväntan!
fridenpaden
2019-07-07
Inte den bästa i denna "alla dödar alla"-genre men gick att titta på.
SatyreX
2018-11-03
Bra film! Men en nackdel är att det blir långdraget till och från, men det finns inte en enda film, vad jag vet i alla fall, som inte blir det. En annan nackdel är att den egentligen inte är så speciell. Finns många filmer med samma tanke och tillvägagångssätt och morden är som i vilken annan film inom samma genre. Men i det stora hela så var den underhållande, bra skådespelare och handlingen som man förväntat sig.
Barneyk
2018-10-06
Den här filmen är ungefär sådär halvbra som de flesta filmer av den här typen är, men den lyfts av många karismatiska skådespelare och att den är väldigt rolig och jag skrattar en hel del. Det gör den underhållande nog för en trea.
Gordyal
2018-02-25
Helt fantastiskt korkat, proppat med otroligt misslyckade oneliners. Trots att jag är svag för sådana här "döda alla-filmer" - även sämre sådana - så kan jag inte ens med vilja gilla detta. Kommer med nöd undan en etta tack vare några schysta mord och en hel del gore. (4-/15)
AngelsDiary
2018-02-24
Gillar att det är mycket blod, storyn är väl ok.
escaperel
2018-01-23
Tiden går snabbt och det är trevligt slafsigt, men den nu så trendiga "Battle Royale"-genren verkar inte lägga minsta vikt vid manus, vilket är rätt relevant när man behandlar ett tema om människans natur. - Sätt ett gäng lirare i en intim miljö och låt dom slakta varandra! - Men vad är syftet? - Skit i syftet, det är underhållande!
Bumbi78
2018-01-07
Ja men den här var väl ganska häftig. Ett tacksamt koncept att göra actionfylld skräckis av då de får mycket gratis. Välgjort våld och väntade förvecklingar som kanske vunnit på ett lite annorlunda slut.
haajen
2017-12-11
Rätt meningslös, inget man minns.
Visa äldre kommentarer »