Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Hotell Marigold 2


Ständigt fullbokad börjar Sonny drömma om att expandera sitt hotell. Innan han hunnit göra verklighet av den drömmen anländer två nya gäster, och Sonny tvingas nu leta efter kreativa lösningar för att kunna ta hand om dem.


Originaltitel The Second Best Exotic Marigold Hotel
Regissör John Madden
Manus Ol Parker
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Dev Patel, Maggie Smith, Judi Dench, Bill Nighy, Richard Gere, Tamsin Greig, Tina Desai, Lillete Dubey, Shazad Latif, Celia Imrie, Ronald Pickup, Diana Hardcastle, Penelope Wilton, Claire Price, David Strathairn, Rajesh Tailang, Denzil Smith, Avijit Dutt
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 295
Filmnummer 111603

Recensioner

Skapad 2019-11-10 av Albion1
Efter den första Marigold Hotel-filmen, med ett kvickt manus och dess tema av äldre engelsmän som väljer att dra sig tillbaka från det engelska klimatet och sluta sina dagar i Indien där deras p...   Läs mer »

Kommentarer


finkan
2021-02-08
Gillade denna också
RustyFilm
2018-01-08
Uppföljare till Hotell Marigold (en film som inte förtjänar en uppföljare). Lika färgstark och meningslös som 1an. Konklusion = sammalika + Gere
mammene
2017-04-21
En ganska "tantig" och sentimental historia som förhöjs av den underbara skådespelarensemblen av högsta klass och leder gör ju förstås Maggie Smith, helt outstanding. Kan tycka att Dev Patel var väl överaktiv, annars värme och humor och några kloka budskap.
Christofer
2016-05-31
Som så ofta med uppföljare blev det rätt tramsigt och känslan från första filmen fanns det inte mycket av.
michaely
2016-03-31
För mycket flörtande med Bollywood. En mycket svag trea som motsats till första filmen som var en solklar 4:a
ulpe01
2016-01-18
Jisses så mycket trams. Inte på samma nivå som ettan, synd på så många bra skådisar.
Borrman
2015-09-14
Trams.
myslas
2015-08-18
Ungefär som ettan. Det finns delar som är lite mysroliga, men för det mesta undrar man om inte filmen är slut snart.
Adoniram
2015-08-16
Det finns säkert en publik som tycker den här feelgoodprodukten är charmig och förgyller tillvaron, och det är väl bra. Har själv inte sett ettan och står nog över, alla gamla ärrade skådisveteraner till trots.
isecore
2015-07-15
En film som stressat skyndar sina karaktärer genom större delen av handlingen utan att ge tittaren speciellt mycket andrum. Förlitar sig för mycket på att tittaren ska ha kvar relationerna med karaktärerna från förra filmen. På grund av den stora ensemblen med karaktärer får varje skådis väldigt lite tid med sin karaktär och därför lider skådespeleriet trots skickliga veteraner. Början och slutet är bäst, men de 80% i mitten av filmen är en jäktad och flamsig sak.
Visa äldre kommentarer »