3.6
3.6
The Blind Side
Den sanna historien om Michael Oher, en hemlös afroamerikansk yngling från ett trasigt hem, som tas in av familjen Touhy, en välbärgad, vit familj, som hjälper honom att uppnå sin fulla potential.

Originaltitel | The Blind Side |
Regissör | John Lee Hancock |
Manus | John Lee Hancock |
Genre | Drama, 2000-tal, Biografi |
Skådespelare | Quinton Aaron, Sandra Bullock, Tim McGraw, Jae Head, Lily Collins, Ray McKinnon, Kim Dickens, Adriane Lenox, Kathy Bates, Catherine Dyer, Andy Stahl, Tom Nowicki, IronE Singleton, Rhoda Griffis, Omar J Dorsey, Sharon Conley, Paul Amadi |
Äckligt klämkäck.
Fachinerande historia. Det är inte riktigt en sportfilm utan snarare ett familjedrama men välgjord och rörande.
Feel good-film!
Vet inte vad jag gillar mest med filmen, att det är en bra filmatiseringen av händelsen eller att alla bajsnödig-USA-hatande-antikristendomen-stolpskott blir så provocerade
Typisk Amerikans stil, men jag gillar den här filmen. Sandra Bullock gör en riktigt bra roll i denna med sin alltid lilla bitchiga attityd..
Fin historia som blivit filmatiserad på ett ok sätt.
Fantastisk historia ändå. Folk har gnällt mycket på att filmen är smetig. Men eftersom den är baserad på en sann historia så kan man ju inte göra så mycket åt storyn, det är liksom ok för sanna historier att vara lite smetiga. Jag tycker storyn är riktigt bra (för att vara sann) och förtjänar att göras film av och filmmakarna har gjort ett bra jobb. Man blir positiv av att se den och känner för att bli mer godhjärtad själv också.
SLEMMIGT AMERIKANSKT. Men helt okej en-i-mängden-film att slökolla på en måndagskväll.
Filmen borde heta "En Kristen amerikansk familj och vi är bäst"
En helt ok film, där det bästa kanske är att det är en sk "true story". Jag tror att jag hade kunnat ta till mig filmen än mer om det hade involverat en sport som ligger mig närmare än just amerikansk fotboll. Men, klart sevärd. 6/10