3.6

The Blind Side

Den sanna historien om Michael Oher, en hemlös afroamerikansk yngling från ett trasigt hem, som tas in av familjen Touhy, en välbärgad, vit familj, som hjälper honom att uppnå sin fulla potential.

Originaltitel The Blind Side
Regissör John Lee Hancock
Manus John Lee Hancock
Genre Drama, 2000-tal, Biografi
Skådespelare Quinton Aaron, Sandra Bullock, Tim McGraw, Jae Head, Lily Collins, Ray McKinnon, Kim Dickens, Adriane Lenox, Kathy Bates, Catherine Dyer, Andy Stahl, Tom Nowicki, IronE Singleton, Rhoda Griffis, Omar J Dorsey, Sharon Conley, Paul Amadi

Norpan0
2021-10-23
Äckligt klämkäck.
92axha10
2018-08-19
Fachinerande historia. Det är inte riktigt en sportfilm utan snarare ett familjedrama men välgjord och rörande.
2018-07-25
Feel good-film!
lundabo
2018-01-03
Vet inte vad jag gillar mest med filmen, att det är en bra filmatiseringen av händelsen eller att alla bajsnödig-USA-hatande-antikristendomen-stolpskott blir så provocerade :)
2017-11-08
Typisk Amerikans stil, men jag gillar den här filmen. Sandra Bullock gör en riktigt bra roll i denna med sin alltid lilla bitchiga attityd..
widez
2017-04-18
Fin historia som blivit filmatiserad på ett ok sätt.
deswhip
2017-01-04
Fantastisk historia ändå. Folk har gnällt mycket på att filmen är smetig. Men eftersom den är baserad på en sann historia så kan man ju inte göra så mycket åt storyn, det är liksom ok för sanna historier att vara lite smetiga. Jag tycker storyn är riktigt bra (för att vara sann) och förtjänar att göras film av och filmmakarna har gjort ett bra jobb. Man blir positiv av att se den och känner för att bli mer godhjärtad själv också.
divaad
2015-09-22
SLEMMIGT AMERIKANSKT. Men helt okej en-i-mängden-film att slökolla på en måndagskväll.
Dutch
2015-07-25
Filmen borde heta "En Kristen amerikansk familj och vi är bäst"
vonadel
2015-07-24
En helt ok film, där det bästa kanske är att det är en sk "true story". Jag tror att jag hade kunnat ta till mig filmen än mer om det hade involverat en sport som ligger mig närmare än just amerikansk fotboll. Men, klart sevärd. 6/10