bokföringsprogram enskild firma
2.3

The Boogeyman

High school-studenten Sadie Harper och hennes lillasyster Sawyer sörjer sin mammas död, när en övernaturlig varelse börjar att förfölja dem.

StureStenhög
2025-09-08
En trött standardskräckis. Det finns förvisso någon enstaka idé som inte känns som total upprepning, men även dessa fungerar överlag ganska dåligt. Annars är väl regin åtminstone okej, men storyn är hafsig och karaktärerna för dåligt utvecklade. Men det allra största problemet är nog ändå att dessa beter sig uppseendeväckande korkat och ologiskt även för att vara skräckfilmskaraktärer. Så svårt ska det väl inte behöva vara att tända en lampa? Inte totalt misslyckat som en stunds förströelse, men i den mån den överhuvudtaget kommer finnas kvar i minnet. så har den snart flytit samman med alla andra löpande band-filmer i genren
Tatty
2024-02-10
Nja, filmen var inte så läskig. Det enda som var läskig var denna monstret men annars var filmen okej.
vonadel
2023-11-28
Hmm, denna gav inga direkt bestående intryck, men tydligen tyckte jag att den var värd en ganska bra trea. Undrar om det finns någon lite novell kvar av Stephen King som ännu inte fimatiserats? Om så är fallet lär det inte dröja länge innan vi ser den.. 6/10
ItalyErik
2023-11-01
Hyfsad skräck som framför allt lider av dess totala brist på originalitet. Man har sett allt tio eller snarare hundra gånger förr.
djonipony
2023-10-31
Svag trea. Woke-casting och för utdraget slut, samt annat som inte kan tas upp här pga spoilerrisk, men hyggligt stabil överlag.
PeterTheW
2023-09-12
Svag trea. Lite småseg film som glimmar till ibland.
ekneB
2023-08-30
Vad man kan förvänta sig av den här typen av skräckis, den gör det den ska relativt effektivt
produr
2023-07-17
Rätt seg King skräckis
amam
2023-06-14
Rätt så skön och stabil skräckis utan något speciellt eller överraskande. Ganska mysig.