Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

The Bourne Supremacy


Jason Bourne har levt ifred i två år, men nu hinner hans förflutna ikapp honom och han blir åter tvungen att ta itu med problemen från sitt tidigare liv. En okänd man sänder en lönnmördare efter Jason, och CIA misstänker honom för att ha mördat två av deras agenter under ett uppdrag i Berlin.


Originaltitel The Bourne Supremacy
Regissör Paul Greengrass
Manus Tony Gilroy
Genre Drama, Action, Thriller, Äventyr, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Matt Damon, Franka Potente, Joan Allen, Brian Cox, Julia Stiles, Karl Urban, Marton Csokas, Karel Roden, Oksana Akinsjina, Gabriel Mann, Michelle Monaghan, John Bedford Lloyd, Ethan Sandler, Thomas Arana, Tom Gallop, Tim Griffin
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 16784
Filmnummer 21112

Recensioner

Skapad 2019-11-09 av Loomis
Två år har passerat sedan Matt Damon agerade agent med minnesförlust. Denna gång är minnet fortfarande lite bräckligt men livet har tagit form tillsammans med flickvännen Marie (Franka Potente)...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av
Oscarbelönade Matt Damon är tillbaka i rollen som Jason Bourne, den topphemliga agenten och lönnmördaren som lider av minnesförlust. Jagad av regeringen för likvidering utan att veta varför. Sk...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av ontherocks
Hur lång får en fiktiv biljakt egentligen vara? Jag menar utan att brytas av minsta lilla replik eller ordväxling. Om du frågar regissören Paul Greengrass - hur lång som helst uppenbarligen. Tio...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2021-10-08
Nja, varken bu eller bä! En film som är ganska medelmåttig...
kanemura
2020-02-19
Rätt spännande i stunder och ganska lätt att hänga med i men inte lika bra som ettan. Karl Urban är typisk douche-skurk som trivs lite bra med att spela ryss i läderrock. Brian Cox är såklart bra men Chris Cooper saknas lite från ettan.
Nalleman
2019-08-09
Inte alls i min smak men det beror nog mer på att det inte är en film i "min genre".
dudson
2017-11-06
Märks verkligen åldern har sprungit ifrån denna film. Träbocken Damon gör väl sitt bästa. Brian Cox är riktigt grym här. Plus några schyssta fighter.

2017-05-08
Ikke like bra som eneren men en verdig oppfølger. -4.
jopjop
2017-04-23
Det här var riktigt töntigt.
RustyFilm
2016-12-10
Brukar inte gilla den här typen av film med biljakter, skrän och dunder som huvudtema. Men här går det an riktigt bra. Är heller ingen läsare av Robert Ludlum och har inte sett de tre andra filmerna i serien ”Bourne”. Så jag är positivt överaskad. Snyggt och intensivt.
Robkiller
2016-09-03
Actionfilm som duger, men knappt mer, ointressant handling, lite biljakter och så skakig regi att man tröttnar rätt fort... påminner väl om ettan, men sämre...
Krille80
2014-10-28
Mörkare och lite mer sorgsen än föregångaren men gjord med stor skicklighet. Intressant och bra handling. Man mår inte lika bra efteråt som efter föregångaren men man vet att man sett något bra som behöver tid att växa. 4-
spielmitmir
2014-04-18
Värdig uppföljare av samma goda kvalitet som ettan. Hela trilogin duger att ses om, vilket är ett bra betyg till en bra produktion!
Visa äldre kommentarer »