Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

The Brothers Bloom


Bröderna Bloom är två av världens bästa bedragare. Med fantasi och fingertoppskänsla skapar de lust- och intrigfyllda scenarion som lurar av miljonärer gigantiska summor. Men den ena brodern har sedan länge tröttnat på lögnerna och de beslutar sig gemensamt för att lägga av. Men innan dess ska det sista uppdraget utföras. En vacker och excentrisk arvtagerska ska få uppleva sitt livs äventyr i en romantisk bluff som tar dem över hela världen.


Originaltitel The Brothers Bloom
Regissör Rian Johnson
Manus Rian Johnson
Genre Komedi, Romantik, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Adrien Brody, Mark Ruffalo, Rachel Weisz, Rinko Kikuchi, Robbie Coltrane, Maximilian Schell, Max Records, Zachary Gordon, Noah Segan, Nora Zehetner, Ricky Jay (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1894
Filmnummer 66579

Recensioner

Skapad 2019-10-29 av pooptroop
Visst är det kul när man ser en film där folk lurar varandra konstant? Jag gillar det. Jag gillar ännu mer när det luras så mycket att man till slut inte har en aning om vem det är som lurar ve...   Läs mer »

Skapad 2019-10-29 av
Jag får inte riktigt grepp om den här filmen. Det kan lika gärna vara en bra sak som en mycket dålig; antingen är den så klurig att den förtjänar återbesökas, eller så är det mest trams. J...   Läs mer »

Skapad 2019-10-29 av Gardneer
Bröderna Stephen och Bloom är experter på att svindla människor. De har gjort det sedan de var små medan de studsade runt mellan fosterhem. Efter att ha lurat en person för mycket blir Bloom tr...   Läs mer »

Kommentarer


idaho1981
2022-02-06
Mycker underhållande och skruvad med grymma skådespelarinsatser. Bäst är utan tvekan Weisz som är sjukt kul.
philipmarlowe
2016-04-17
Nä, fy f@€n vilken besvikelse efter Brick! Kan inte förstå hur sådant här trams skulle kunna egagera någon...
MsA
2015-05-02
Den här filmen har jag velat se i flera år! Ruffalo är en av mina stora favoriter! Mina förväntningar var höga men bara efter 15 min så tappade jag intresset. En förbannat tråkig film och manuset är så dåligt.
Krille80
2014-12-27
Denna film kommer med de allra bästa förutsättningarna genom sköna favoritskådespelare som Rachel Weisz, Mark Ruffalo och Adrien Brody och en spännande regissör i form av Rian Johnson(Brick). Nu sköter sig alla dem med fina skådespelareprestationer och en finurlig regi men tyvärr så vinner inte manuset över mig som jag hade önskat. Som helhet blir det tyvärr bara en OK film.
AlbinWesley
2014-06-04
Jag förstår stilgreppen Johnson använder, men jag tycker att han överdriver allt något enormt. Det blir lite för jobbigt, allting. Samtidigt är det ju bra gjort liksom, det kan jag inte heller ignorera. Sätter en svag trea, ställer dock klart högre krav än så här för att bli nöjd med en Johnson-film eftersom hans övriga filmer håller en helt annan klass.
ClintanTheKing
2014-01-13
Charmig, rolig, fräck, snygg och aningen skruvad äventyrskomedi. Underhållande kan den beskrivas med ett ord. Mark Ruffalo är den som lyfter filmen, här i en av sina många luriga "fifflar-roller" där han passar som bäst. Skön insats och filmen hade varit klart försvagad utan honom. Brody är helt okej men långt ifrån någon favorit och Weisz funkade väl också hyfsat. Rinko Kikuchi överträffar dock båda dessa med sina roliga karaktär. En feelgood-rulle men ändå inte, eller?
Gigi1943
2013-11-16
Himmel en sån meningslös film, trots att min favorit Rachel W är med.
Gordyal
2013-09-02
Efter en förtroendeingivande och mycket rolig prolog om brödernas barndom går det raskt utför. En ointressant men småtrevlig blandning av romcom och beige blåsningsfilm, som glimmar till lite grand med mycket glesa mellanrum. (6/15)
Rune2000
2013-03-24
En rätt märklig men ändå minnesvärd film som bl.a. bjuder på en del vackra scener från Prag. I slutändan är det ändå lite av en besvikelse från Rian Johnson som gjorde betydligt bättre ifrån sig med både "Brick" och "Looper".
kaustiksoda
2013-03-17
Charmig till en början, sedan försöker den vara för fräck men det är allt för uppenbart att de tog i så skjortorna sprack.
Visa äldre kommentarer »