Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

The Captains


En dokumentär där William Shatner intervjuar andra skådespelare som har spelat Star Trek kaptener, bland annat Patrick Stewart, Avery Brooks och Kate Mulgrew.


Originaltitel The Captains
Regissör William Shatner
Manus William Shatner
Genre Dokumentär, 2010-tal
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 58
Filmnummer 92142

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


precious_death
2017-01-29
Småputtrig. Trevlig när de andra kaptenerna får komma till tals. Men när Shatner i ett otroligt missriktat försök att ge Mulgrew en komplimang genom att påskina att kvinnor är opålitliga och hormonstinna, så därför var hon "omöjligt" bra? det gjorde ont att se...
SciBoy
2016-03-23
Shatner är pretentiös och oärlig. Känns mest som ett taffligt försök att föda hans ego med trekkie-avgudadyrkan. Jag älskar Star Trek, men detta var trist och helt och hållet falsk-klingande.
Barneyk
2016-03-08
Småtrevlig, småintressant och småcharmig. Stark tvåa.
Lars-O
2015-11-26
Intressant att höra om deras arbetsförhållanden. Men Shatner kan lära sig en del om att genomföra intervjuer.
SemteX
2014-05-20
2 av 5, 5/10. Godkänd knappast mer. 5 intervjuer inte mer...typ.
Bima
2013-03-14
Den här är inte bara intressant ur ett perspektiv som trekkie men även som människa. Den är rolig, intressant, spännande och på ett sätt lite tragisk och man får skrapa lite på ytan på det som döljer sig under skådespelarnas skal - bakom kulisserna. Klart sevärd dokumentär.
Grillo
2012-04-18
Mysig med mycket hjärta. Även om Shatner inte är någon lysande regissör (för att uttrycka det snällt), funkar det här bra eftersom han med åren har blivit extremt ödmjuk. Lite väl många sessioner av babbel dock...
Afflicter
2011-12-22
Man lär inte få någon bättre chans att se en så seriös Shatner som i The Captains. Jag misstänker att den här dokumentären kunde ha fungerat lika bra eller kanske bättre om det endast var Picard han diskuterade med. Mulgrew är det också ett nöje att lyssna på medan Avery Brooks tydligen flippade helt och hållet efter DSN.