Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

The Captive


Matt och Tinas dotter Cassandra försvann för åtta år sedan. Nya bevis kommer fram som tyder på att hon ännu är vid liv. Polisen och föräldrarna försöker lösa gåtan med hennes försvinnande.


Originaltitel The Captive
Alternativ titel Captives
Regissör Atom Egoyan
Manus Atom Egoyan, David Fraser
Genre Drama, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Ryan Reynolds, Scott Speedman, Rosario Dawson, Mireille Enos, Kevin Durand, Alexia Fast, Peyton Kennedy, Bruce Greenwood, Brendan Gall, Aaron Poole, Jason Blicker, Aidan Shipley, Ian Matthews, Christine Horne, William MacDonald, Ella Ballentine
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 410
Filmnummer 110369

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


debe
2023-01-13
Intressant upplägg men dåligt och hastigt slut.
amam
2021-03-12
Svag trea. Kändes som de tappade bort det hela i sista akten. Kunde helt klart ha gett slutet mer nerv.
vonadel
2019-06-01
Kändes riktigt bra till en början. Intressant, spännande och RR gör bra ifrån sig. Men, sen slår de knut på sig själva med den knepiga berättartekniken. Till slut vet man inte var i kronologin man befinner sig. 5/10
Stygga-Vargen
2019-02-23
Det här är bra grejer!
HerrNenne
2018-09-30
Rätt tung. Hur den lägger upp med klippningen och kronologin är inte precis tydligt eller bra gjort tycker jag, och plotten är inget speciellt, men ämnet är tungt och den fångar ofta en hel del av den tyngden och det räcker långt här. Reynolds är bra som vanligt.
mammene
2017-02-18
Ryan Reynolds gör en bra prestation här, men annars känns det lite onödigt tillkrånglat och det ska ju alltid finnas någon som inte fattar vad det är frågan om och krångla till det. Det blir också för mycket av det väldigt goda mot det väldigt onda. Men kontrasten mot den hisnande vackra naturen mot det mörka i människan är påtaglig.
Christofer
2016-08-24
Upptäckte att jag missat att betygsätta den här. Såg den för kanske ett år sedan och jag vill minnas att jag tyckte den var rätt hygglig. Spolade igenom upplösningen igen nu när jag hittade den på en streamingsajt och fick vissa minnesbilder. Får bli en trea.
S_Griffon
2016-04-10
Denna var långtråkig. Fick se den i omgångar.
annihilat0r
2016-01-15
Trots att det vilar en tydlig B-känsla över spektaklet är "The Captive" en relativt intressant thriller med en hållbar berättelse. Men det är dessvärre alldeles för uppenbart att ingen av skådespelarna skulle vara i närheten av någon Oscar. Det är helt enkelt för dålig kvalitet på skådespeleriet, vilket håller filmen tillbaka.
Tatty
2015-11-29
Bra film med Ryan Reynolds som spelar rollen bra. Snygg till och med. Gillar honom son skådespelare i komedier.
Visa äldre kommentarer »