Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

The Catcher Was A Spy


Baseballspelaren Moe Berg börjar jobba som spion för OSS (föregångaren till CIA) under andra världskriget.


Originaltitel The Catcher Was A Spy
Regissör Ben Lewin
Manus Robert Rodat
Genre Drama, Krig, Biografi, 2010-tal
Skådespelare Paul Rudd, Guy Pearce, Paul Giamatti, Mark Strong, Sienna Miller, Jeff Daniels, Tom Wilkinson, Giancarlo Giannini, Hiroyuki Sanada, Pierfrancesco Favino, Connie Nielsen, Shea Whigham, Agnese Nano, William Hope, Anna Geislerová, Demetri Goritsas
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 35
Filmnummer 126917

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


HerrNenne
2019-12-16
Trevlig ganska tät film som gör det bra i alla fält den ger sig på, spionsetting eller krigssetting osv. Paul Rudd är bra. Tyvärr ligger två saker för mig i fatet. Dels så tycker jag att klimaxet blir lite luddigt och oförståeligt. Men det kan vara jag som är korkad. Dels så tycker jag att när eftertexterna om vad som hände sedan rullar, så känns de så långt frånkopplade från karaktärerna i filmen att det inte är klokt, vilket sänker känslan jag hade i efterhand.
Barneyk
2019-08-08
Lite svår film att betygsätta. Jag tycker Paul Rudd är bra i huvudrollen och han är svår att få grepp om på ett sätt som passar skildringen av Moe Berg. Filmen känns dock lite för liten, får aldrig någon stark känsla åt något håll. Men jag tycker det för det mesta är bra. Men liksom inte BRA. Så stark tvåa eller svag trea?
bryngel
2018-11-15
Paul Rudd är ju inte direkt trovärdig som agent. Tänk ändå om Mark Strong fåttt den rollen.