2.3

The Children

Det är juletider och två familjer gör sig redo att fira tillsammans i ett avlägset lanthus. Men snart störs friden av att barnens beteende oförklarligt förändras, med fruktansvärda konsekvenser.

Originaltitel The Children
Regissör Tom Shankland
Manus Tom Shankland
Genre Thriller, Skräck, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Eva Birthistle, Stephen Campbell Moore, Jeremy Sheffield, Rachel Shelley, Hannah Tointon, Rafiella Brooks, Jake Hathaway, William Howes, Eva Sayer

KG1985
2023-12-19
Fy satan så dålig. Jävla skrikande genom hela filmen. Jobbiga jävla ungar som inte var läskiga på nåt vis. BARA jobbiga.
KyLLo
2019-03-30
I mitt tycke en av de sämre skräckfilmerna. Dramaturgin är värdelös, det finns ingen tydlighet alls och är allmänt osympatiskt. Fotot och bildvinklar skriker tv-film. Flera av stillbilderna från filmen är däremot riktigt snygga.
Jamesa
2017-01-30
Denna återfinns i mitt tycke i divisionen för "Bättre skräckfilmer under 2000-talet".

2015-05-07
Efter en omtitt höjer jag mitt betyg. Ganska mild skräckfilm sett till den visuella biten och egentligen minst lika mycket drama som skräck. Helt okej film om man bortser från allt vad logik heter. 5/10
Elizadushkufan
2015-02-17
En spännande och tillräckligt otäck skräckis. Barnen spelar för sina åldrar väldigt övertygande. Handlingen kunde dock ha gjorts lite bättre. Slutet fattade jag och det gjorde filmen ännu mer spännande.
Tatty
2014-02-10
Läskigt och nervig film med läskiga barn. Pirrade i magen och vad som händer. Bra konstig film ändå och slutet var konstig så jag förstod inte vad det verkligen var på slutet.
SalotSar
2013-12-28
Bekräftar på ett effektivt vis varför barn är psykopatmonster och varför deras föräldrar är etter värre. Tur att det finns klartänkta tonåringar. Men varför...?
silvertrain
2013-10-15
En bra,och skrämmande skräckis! Riktigt intressant och underhållande. Barn är som sagt otäcka! Stark trea!
Naaajn
2012-11-04