Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.5
av 5

The Christmas That Almost Wasn't


För längesen, när Sam Whipple var ung så skrev han ett tackbrev till tomten och tackade för de fina presenterna han fått. Han erbjöd också tomten en tjänst. En dag dyker tomten upp och har trubbel med en resthyra, det finns risk att han blir vräkt. Vilket kommer resultera att det inte blir någon mer jul. Bakom detta står den onda Phineas Prune som upplåter Nordpolen. Det är nu upp till Sam och tomten att lösa problemet och hindra att julen försvinner.


Originaltitel Il Natale che quasi non fu
Regissör Rossano Brazzi
Manus Paul Tripp, Paul Tripp
Genre 60-tal, Familjefilm, Fantasy
Skådespelare Rossano Brazzi, Mischa Auer, Alberto Rabagliati, John Karlsen, Antonio De Martino, Arnaldo Fabrizio, Salvatore Furnari, Paul Tripp, Lydia Brazzi, Sonny Fox, Adriano Cornelli, Francesco Doria, Ruth Enders, Gaetano Guacci, John Spencer Howell Jr
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 6
Filmnummer 101999

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


DrJW
2017-07-15
Blir en 2.5/5 mest för att den gjorde en rätt hyfsat bra jobb med att ge en den där jul känslan. De betyder ju naturligtvis inte att den här är den perfekta jul-filmen, men om man vill se något hyfsat och rätt corny rulle på jul helgen så är den här värt att se minst en gång. Men vill man få ett gott skratt, se den nya Netflix MST3K episoden av den här!
craptastic
2012-12-07
Mysig lall-känsla med en skurk som inte känns så ond. Fina melodier utav högsång, en fet tomte såklart och en massa fantastiska kulisser. Jul ger den i alla fall.