Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

The Craft: Legacy


I fortsättningen på "Den onda cirkeln" (The Craft) följer vi fyra tonårshäxor som får en större utmaning än de trott när de upptäcker sina nyvunna krafter.


Originaltitel The Craft: Legacy
Regissör Zoe Lister-Jones
Manus Zoe Lister-Jones
Genre Drama, Skräck, Fantasy, 2020-talet
Skådespelare Cailee Spaeny, Gideon Adlon, Lovie Simone, Zoey Luna, Michelle Monaghan, David Duchovny, Nicholas Galitzine, Julian Grey, Charles Vandervaart, Donald MacLean Jr, Fairuza Balk, Hannah Gordon, Chris Tomassetti, Kris Siddiqi, James Madge, Victor Chiu
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 56
Filmnummer 138719

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Tatty
2022-09-17
Helt okej. Gillar Originalet av denna version bäst.
Zingostar
2021-11-23
Tänk dig första Craft filmen utan allt som gjorde den bra, där har du denna filmen! Den är så PK att den slår knut på sig själv. Fast på ett riktigt uselt sätt. Känns som att regissören har något bra på gång men efter öppningscenen havererar allt till en PK smörja av sällan skådat slag!
Starlette
2021-09-27
Första filmen var en av mina favoriter som yngre. Denna känns väldigt mycket som mellanmjölk i jämförelse. Monaghan och Duchovny är bättre än detta. Dock, imponerad av tjejen i huvudrollen. Hon ger ett genuint och sympatiskt intryck.
Stygga-Vargen
2021-03-07
Jag är ett stort fan av första filmen så ville ju naturligtvis se uppföljaren. Ettan är ju en klassiker men den här filmen är verkligen inte bra, alltså! Ingen spänning, ingen mystik, halvdana skådespelarinsatser och kass musik. Nej, se första filmen istället!
Rai
2020-12-01
Nej, Nej och åter nej! Den här filmen är så långt bort i från den första filmen, som hade en viss charm. Ska jag vara ärlig bara sätt delar filmen, Kanske ger jag filmen ett högre betyg om jag orkar se hela filmen...
Robkiller
2020-11-07
Barnprogram, helt meningslöst.
sparriskrigarn
2020-10-31
Katastrofalt dålig. 50% tjejer som skriker i mun på varandra och 100% krystad och påklistrad wokeness. Kul om man gillar woke-aktivism kanske, tråkigt om man hade förväntat sig magi. Föregångsfilmen var inte direkt fantastisk, men jämfört med detta var det ett mästerverk som blir draget i smutsen av det här skämtet till film.
Engravadlax
2023-05-20
Tonårshäxor hjärntvättar, med besvärjelse, en störig kille till att bli en lismande, lika cringe:igt woke robot som de själva är. Så småningom så inser de att det kanske inte var speciellt sjysst av dem, och de slutar med magi--i hela fem minuter. David Duchovny spelar en slags socialdarwinismförespråkande Ragnar Redbeard-typ, som är självhjälpsguru för män, och är man woke så är det tydligen det man tror att män pysslar med på självhjälpsmöten? Höjdpunkten för den här stödjande karaktären är när han håller session med sin mansgrupp, med talpinne, och alla knäpper med fingrarna som substitut för att klappa händer när de håller med något som sägs; en företeelse man ofta kan se i woke:a sammanhang, på aktivistmöten och i vissa humanioradepartment, men aldrig vad jag vet ute i verkligheten. Jag undrade ofta under de 95 minuterna om det här kan vara satir. Jag blev aldrig riktigt säker.