Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

The Crimson Petal and the White


När Sir William Rackham träffar Sugar, en prostituerad kvinna i 1870-talets London, faller han huvudstupa för hennes charm, intelligens och sexuella utstrålning. Efter att Rackham övertalat och köpt Sugar ser hon sin chans att hjälpa hans svårt olyckliga hustru och deras i princip bortglömda dotter till ett bättre liv - samtidigt som Rackham plågsamt får Sugar att inse att hon aldrig kan bli fri från sin färgade bakgrund.


Originaltitel The Crimson Petal and the White
Regissör Marc Munden
Manus Lucinda Coxon, Michel Faber
Genre Romantik, Mini-serie, Drama, 2010-tal
Skådespelare Chris O'Dowd, Amanda Hale, Gillian Anderson, Shirley Henderson, Richard E Grant, Tom Georgeson, Romola Garai
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 34
Filmnummer 95045

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Luene
2013-12-30
Första avsnittet var lite segt och långdraget, men i resten utav serien tar det sig och blir faktiskt till och från riktigt bra. Ramola Gari är helt otrolig i sin roll som den prostituerade Sugar, vars liv tar en rejäl vändning.
ancientlove
2013-03-27
Inget fel på den, bara inte riktigt min typ av film
Honeychurch
2011-12-30
Chris O'Dowd gör sin tolkning av Rackham gräsligt bra, jag hatade honom innerligt för sin dumma, hänsynslösa och arroganta manlighet och dennes naiva inbillning av att han var en smärre övergud (när han väl fått till det) samtidigt som Ramola Garai (som alltid!) gör en fantastisk prestation av den fina Sugar som utnyttjas samtidigt som hon tar sig fram i ett brutalt 1800-tals London. Sevärd men inte fulländad pga lite långsam och stundtals seg handling.