Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.5
av 5

Benjamin Buttons otroliga liv


Benjamin Button föds som en svag äldre man och åldras baklänges, det vill säga att hans kropp blir yngre tills han slutar sitt liv som ett spädbarn. Den tragikomiska berättelsen om den välbärgade Button sägs ha inspirerats av Mark Twains kommentar om att det är synd att det bästa i livet kommer först och det sämsta sist.


Originaltitel The Curious Case of Benjamin Button
Regissör David Fincher
Manus Eric Roth
Genre Drama, Romantik, Fantasy, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Brad Pitt, Cate Blanchett, Taraji P Henson, Julia Ormond, Jason Flemyng, Elias Koteas, Tilda Swinton, Elle Fanning, Jared Harris, Mahershala Ali, Faune A Chambers, Madisen Beaty, Phyllis Somerville, Ed Metzger, Josh Stewart, Lance E Nichols
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 16681
Filmnummer 62589

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Supernaut
2018-12-27
Ofattbart att Fincher satt sitt namn på ett så här hafsigt pekoral. I stort sett meningslös, samt även ful rent tekniskt.
svältaren
2018-09-22
Maken till sliskig historia får man leta efter. Om Scott Fitzgerald kom tillbaka och fick se vad som görs i hans namn skulle han aldrig sluta kräkas.
KyLLo
2018-07-17
Så intressant var den inte.
Zarquon
2018-06-15
Lång, relativt långsam, och udda film. Påminner en del om Forrest Gump men i min mening med ett mer intressant budskap och upplägg. Gillar low-fantasy-vinkeln.
Nalleman
2018-01-03
Nja....
Rai
2017-09-29
Cate Blanchett är en underbar skådespelare, men den här filmen är för skum och knäpp för att den ska bli bra.. Jag tycker bara den blir ytters irriterande.
widez
2017-05-06
Snyggt filmad och med bra skådespel. Det är dock svårt att skaka av tanken om att hela premissen är ganska löjlig och det ges inga förklaringar. Överlag en ganska tråkig story.
RustyFilm
2016-12-09
Den här berättelsen liknar inte någon annan. Det handlar om en mans omvända åldrande (föds som åldring och dör som bebis). Det hela är mycket snyggt producerat. Tekniskt perfekt med många läckra detaljer men ändå saknas det något för att det ska bli riktigt bra. Det som saknas är känsla och hjärta

2016-10-12
En ny Forrest Gump? Inte ens nästan. Visst följer man gärna den egendomlige Benjamin men om sanningen ska fram så är det enda filmen har dess annorlunda grundpremiss.
idaho1981
2016-04-24
Ganska sentimental men ändå väldigt vacker historia som är fint utförd. Fotot är fint och karaktärerna är intressanta och man bryr sig om hur det går för dem. Tycker tyvärr inte att Brad Pitt gör någon riktigt bra rollprestation, han blir lite vag. Dock är de andra riktigt bra, speciellt Cate Blanchett är som vanligt helt fantastisk. Svag fyra
Visa äldre kommentarer »