2.2
2.2
The Curse of La Llorona
Efter att ha ignorerat den kusliga varningen från en mamma som misstänks för barnmisshandel dras snart en socialarbetare och hennes egna barn in i en skrämmande och övernaturlig värld.

Originaltitel | The Curse of La Llorona |
Regissör | Michael Chaves |
Manus | Mikki Daughtry, Tobias Iaconis |
Genre | Thriller, Skräck, Mysterium, 2010-tal |
Skådespelare | Linda Cardellini, Roman Christou, Jaynee-Lynne Kinchen, Raymond Cruz, Marisol Ramirez, Patricia Velasquez, Sean Patrick Thomas, Tony Amendola, Irene Keng, Oliver Alexander, Aiden Lewandowski, Paul Rodriguez, John Marshall Jones, Ricardo Mamood-Vega |
Jag ger den faktiskt en (svag) trea trots allt kvasireligiöst hokus pokus och förnamnsskrikande.
Väldigt bra!
Spännande!
Jag blev besviken, eftersom jag hört så mycket gott om denna. Det positiva är, att det finns en riktig historia med en början och ett slut (vilket är ovanligt nuförtiden), och att det bitvis - en mycket liten del av tiden - blir lite kusligt och stämningsfullt. Men mest är det meningslöst, tråkigt och dumt.
Finns det något nytänkande som inte finns med i alla andra filmer som är exakt likadan som denna? Filmen är dålig!!!
Kopplingen till Conjuring känns mest bara framtvingad i den här extremt klyshiga skräckisen. Följer mallarna för en modern blodfattig hollywoodproduktion.
En klassisk folklore som vävs in lite i conjuring-universumet. Helt ok, en del bra scener, men skulle ändå önska lite mer. Ett lite bättre manus. Gillar "Welma" dock. 6/10
The Weeping Woman blir visad för mycket och monsterdesignen är inte något att hurra för. Annars är det mycket scener där hon inte är där och så är hon plötsligt där. Mycket cheap scares. Inte mycket till manus. Svag tvåa.
Detta är den sämsta filmen i conjuring universumet, delad sämst med Annabelle och Annabelle creation.
Extremt cheesy, vilket är kanske det sämsta som en skräckfilm kan vara.
Snabbmat om ens det men det vet nog de flesta innan de ser denna. En del klassiska hoppa till-scener, blir lite som att gå på Liseberg.