Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

The Dallas Connection


Lönnmördare ledda av "Black Widow" försöker mörda Antonio Morales för att hindra honom att överlämna ett microchip till IWARs högkvarter.


Originaltitel The Dallas Connection
Regissör Christian Drew Sidaris
Manus Christian Drew Sidaris
Genre 90-tal, Action
Skådespelare Bruce Penhall, Mark Barriere, Julie Strain, Rodrigo Obregón, Samantha Phillips, Julie K Smith, Wendy Hamilton, Gerald Okamura, Roland Marcus, Cassidy Phillips, Ron Browning, Tom Abbott, Alan Krier, William Fain, Betty Jo LeBrun
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 15
Filmnummer 55094

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


StureStenhög
2022-04-20
Faktiskt en av de bästa i serien. Det kom lite oväntat får jag nog säga, men att sonen tog över regisserandet kanske gav lite ny energi till de här filmerna. Här får vi en underhållande story, ett flertal dumroliga stunder, och en del skojiga one liners (Should've read your fortune cookie!). Konceptet har ju knappast förändrats, men det här känns ändå lite piggare än de flesta av föregångarna. Så en svag trea orkar det upp till denna gång
Bumbi78
2019-05-28
Sidaris filmer blir ju inte smartare med åren de producerades. I den här är det åtm bra fart och action bland alla behag. Filmen var dessutom endast 76 behagliga minuter. Och inte tror jag det var tal om några klipp, snarare infon här på ft som är fel.
eriked
2007-11-16
"I'd like to suck the polish off your toes". Den pick-up-linen får jag ta och lägga på minnet. Han som spelar Morales (han med brytning). Det kan ha varit den sämsta rollprestation jag sett. Herregud.