1.5
1.5
The Darkling
När den hårt arbetande Jeff Obold träffar den rike och hemlighetsfulle Bruno Rubin så kommer han för första gången i livet i kontakt med lyx och överflöd. Men Jeff upptäcker snart att källan till Brunos rikedom är en inburad varelse som kallas Darkling...

Originaltitel | The Darkling |
Regissör | Leong Po-Chih |
Manus | Preston Sturges Jr, Dario Scardapane |
Genre | Skräck, 2000-tal |
Skådespelare | F Murray Abraham, Aidan Gillen, Nina Siemaszko, John Di Maggio, Skye McCole Bartusiak, Lisa Linde, Doug Jones, Frank Gerrish, Ron Frederickson, Todd Bridges, Andres Orozco, Shelly Kurtz |
Sämre får man leta efter.
En av de sämsta filmerna jag någonsin sett. Ska man skratta eller gråta?
Fyfan. Usch.
Totalt värdelös film.
Köp aldrig denna film
skit skit skit
Sämst. Ingen skräck överhuvudtaget; det enda man får se är en passiv aggressiv liten tönt i nån jävla barnvagn. Fett tråkig.
Jag gillar filmen. Visst, det kan tyckas lite konstigt/töntigt att djävulen gestaltas som en lite bebis i en bur, men samtidigt är det ju lite coolt. Jag är rätt trött på att se djävulen som ett rödmålat monster med horn. Det psykologiska greppet som denna demon lyckas hålla om de människor som blir snärjda är intressant, samt vad människor är kapabla till om de får tillräckliga incitament. Slutet är lite sådär, vilket är filmen största brist enligt mig. Trots allt en lite småcool och skön film.