3.4

The Daytrippers

Prisbelönt independent relationskomedi. Eliza anar att hennes man är otrogen efter att hon funnit ett kärleksbrev. Tillsammans med sin säregna familj beger hon sig ut på New Yorks gator för att finna sanningen.

Originaltitel The Daytrippers
Regissör Greg Mottola
Manus Greg Mottola
Genre Drama, Komedi, Mysterium, 90-tal
Skådespelare Stanley Tucci, Hope Davis, Pat McNamara, Anne Meara, Parker Posey, Liev Schreiber, Stephanie Venditto, Campbell Scott, Marc Grapey, Douglas McGrath, Jill Rowe, Paul Herman

myslas
2020-07-05
"Don't be ridiculous. Nobody's desperately in love." Kul lågbudgetdebut från Mottola med en fin rollista. Jag gillar den här typen av dialogdrivna dramakomedier och även om det här är långt ifrån det bästa jag sett i genren har jag väldigt roligt under filmen.
ziferN
2014-09-04
Lättsmält och charmigt underhållande är det allt, eftersom hur kan man inte låta bli att inspireras och samtidigt charmas av filmens otroligt låga budget. Men ja, det är kul och filmen fungerade därav att titta på.
Ondskapt
2012-02-08
Gemytlig liten rulle som dock gärna hade fått ta fart ytterligare.
wyldmammoth
2009-08-05
Fin film med bra karaktärer, story och skådespel. Gillar musiken också.
benjamin
2009-07-25
klart att vi unnar filmmicke detta!
Moonlighting
2006-11-10
Såg den på göteborgs filmfestival på 90-talet. Minns den som hyfsat underhållande men blev inte lika euforisk som filmmicke verkar blivit, vilket vi givetvis unnar honom.

2005-08-05
En av de mest magiska filmer som gjorts. Lysande skådespelare, skön stämning. Kan inte fatta inte fler sett denna...