Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

The Dead Outside


En neurologisk pandemi har tagit död på så gott som hela befolkningen. Resistens har muterat viruset till en härjningar av psykologisk pest, vilket gör att "de döende" är desperata, paranoida och extremt våldsamma. Två överlevande söker tillflykt på en isolerad bondgård i Skottland. Men snart så kommer en till överlevande som de släpper in, men det verkar som om att denna person är om möjligen ännu farligare än vad som finns där utanför.


Originaltitel The Dead Outside
Regissör Kerry Anne Mullaney
Manus Kerry Anne Mullaney, Kris R Bird
Genre Mysterium, Skräck, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Vivienne Harvey, Sandra Louise Douglas, Alton Milne, Sharon Osdin, John Erskine, Phylis Douglas, Robin Morris, Max Adair
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 115
Filmnummer 80692

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Dele
2019-09-20
Efter en omedveten omtitt så skattar jag den lite högre. Ingen jättebra film, men på den positiva sidan så finns fokus på förhållandena mellan karaktärerna och de dystert stämningsskapande muskiga miljöerna. På minussidan finns alltför många tillbakablickar och den emellanåt hektiska klippningen. Svag betygstrea.
Rai
2018-03-07
Fy vad dålig film!!!
Djason
2013-12-12
Osammanhängande och svårbegriplig film. Själva handlingen är intressant och kunde ha blivit riktigt bra om det inte vore för den låga budgeten.

2013-09-02
Usel lågbudgetfilm. Alla med minst lilla filmkunskap inser efter några få sekunder att det är en oerfaren regissör som håller i trådarna. Det är verkligen inte bra och onödiga sekvenser bakas in i filmen som har ett dåligt skakig handkamera som ska leverera. Undvik.
answai
2012-06-06
Inte alls så illa, om än inte bra. Finns en intressant grundhistoria, och är bitvis ganska fint filmad (om än redigeringen och klippning mot slutet är störande). Lågmält, och där fokus inte ligger på hjältar som skjuter zombier utan på interaktionen hos tre överlevande. Just införandet av en "psykopathistoria" i filmen fungerar riktig bra, inte minst då den relaterar till den bakomliggande hopplösheten.
Dele
2012-04-29
Långsamt lågbuget-skräckdrama som inte förmår engagera.
Johjt
2012-04-26
Detta har vi sett förr några gånger ja.. Ett virus som utrotar mänskligheten och gör alla till zombieliknande saker. Denna rulle är verkligen ett bottennapp, otroligt dåliga skådespelare (de få som finns med) storyn är tunn och extremt händelselös. Klippningen är en katastrof och filmningen är väl ingen succé heller precis. Allmänt långtråkig och trist. Nejtack!
Gobo
2011-08-17
Av rädsla vågar jag inte ge filmen en fyra, som den egentligen kanske förtjänar, men jag är ju så jävla rädd asså...
Robkiller
2011-06-07
inte bra alls.... seg och tråkig med rätt dåliga miljöer, story, regi och skådespelare.
TheHorrorfan
2010-12-31
Fullkomligt värdelös kassa skådisar och tjejen april som hon heter i filmen är nog den skådespelerska med det sämsta uttalet som jag nånsin hört.
Visa äldre kommentarer »