Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

The Devil's Rejects


Efter att ha mördat Sheriff Wydell så stöter familjen Firefly på en hämndlysten polis som visar sig vara Sheriff Wydells bror. Familjen utsätts för en polisrazzia. Baby, Otis, Captain Spaulding och resten av dem åker ut. I ren och skär frustration så ger de sig i väg på ett mördartåg genom USA.


Originaltitel The Devil's Rejects
Alternativ titel House of 1000 Corpses 2
Regissör Rob Zombie
Manus Rob Zombie
Genre Kriminalare, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Danny Trejo, Steve Railsback, William Forsythe, Geoffrey Lewis, Priscilla Barnes, Ken Foree, Sid Haig, Leslie Easterbrook, Elizabeth Daily, Michael Berryman, Bill Moseley, Ginger Lynn Allen, Matthew McGrory, P J Soles, Sheri Moon Zombie, Kate Norby
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2080
Filmnummer 27123

Recensioner

Skapad 2019-12-08 av snipan
Till er som såg ”House of 1000 Corpses” och gillade den, till er kan jag bara säga att ni kommer älska denna magnifika efterföljare. Historien tar sin början där förgående film slutade. Mi...   Läs mer »

Skapad 2019-11-14 av Fiasnutt
Jaha. Då har jag alltså plöjt igenom nattens stora Nöje, nämligen den hett efterlängtade 'The Devil's Rejects' som är uppföljare till Rob Zombies House of 1000 corpses från 2003. 'House...' ...   Läs mer »

Kommentarer


Robkiller
2020-01-05
Klart bättre än första, men en någorlunda vettig handling.
StureStenhög
2019-07-30
Det här var klart bättre än första filmen. Man har dragit ner på hillbilly-humorn samtidigt som allt är väldigt mycket mer sammanhängande. Det är ett skönt gäng skådisar man har samlat ihop, och det faktum att filmen helt saknar spärrar och att den är berättad från förövarnas synvinkel, utan någon riktig hjälte som det är meningen att man ska hålla på, gör att man aldrig är riktigt säker på vart det här ska ta vägen. God underhållning om man inte har ett alltför städat psyke
bnw
2018-01-08
Jag minns den mest som en (inte överdrivet mycket) blodigare Natural Born Killers.
Johan_G
2016-05-23
Vill ge en 4:a bara för filmen är välbalanserad åh snyggd gjord. men känner att filmen är eventuellt lite för tunn. Det där sista sakerna fattas som jag inte kan sätta fingret på. ev, att den kan höjas till en 4:a efter ett tag man har sugit på karamellen.

2015-06-13
Kanske 2000 talets absolut bästa film, men bara kanske.
Krille80
2015-01-19
Rob Zombie levererar i sin andra film ett bättre hantverk än vad jag fick med "House of 1,000 Corpses". Jag uppskattar att handlingen denna gång är mer realistisk och rak i sitt berättande. Jag gillar också att det finns mer av djup i karaktärerna än i annan skräckfilm. Just karaktärerna och miljön som filmen utspelar sig i ger extra obehaglighetskänslor. Här finns också kompetens bland skådespelarna, William Forsythe är rätt underbar. En brutal film men inte utan trovärdighet. 3+
Gordyal
2014-09-29
Rob Zombie gör det mesta rätt, vilket gör det hela rätt så själlöst. Det mesta känns "utstuderat coolt" vilket gör det hela rätt så distanslöst. På det hela taget känns det som att RZ har photoshoppat in en sjujävla glimt i ögat i brist på en äkta sådan. Så vad har vi då kvar? Vi har en fartfylld, brutal och hyfsat underhållande macho-skräckis att tugga popcorn till - och det är ju inte ankskit... (8+/15)
Alex_K
2014-09-23
Stor konst

2014-08-29
Jaha, tre white trash människor åker runt och slår ihjäl folk. Bra soundtrack dock som nån annan sa.
fantomen
2014-02-25
Bra soundtrack!
Visa äldre kommentarer »