1.9

The Diabolical

När en ensamstående mamma och hennes två små barn plågas av en alltmer konstig och intensiv närvaro, vänder hon sig till sin pojkvän för att hjälpa till att ta hand om de våldsamma krafter som paranormala experter är för rädda för att möta.

Originaltitel The Diabolical
Regissör Alistair Legrand
Manus Luke Harvis, Alistair Legrand
Genre 2010-tal, Skräck, Science Fiction, Thriller
Skådespelare Ali Larter, Arjun Gupta, Max Rose, Merrin Dungey, Chloe Perrin, Kurt Carley, Patrick Fischler, Wilmer Calderon, Tom Wright, Laura Margolis, Joe Egender, McCarrie McCausland, Mark Steger, Isaac Salzman, Thomas Kuc, Trey Holland, Sam J Warner

Robkiller
2019-07-22
Spökfilm som håller intresset uppe mer än vanligt. Bra stämning och en lite oväntad vändning gör att det här fungerar.
Djason
2016-03-21
Bättre än väntat och med ett slut som var intressant om än inte helt utvecklat känns det som. Helt ok effekter finns inget att klaga på där egentligen.
2016-02-29
En rätt väl avvägd blandning av skräck och sci-fi. Det tar lite för lång för Diabolical att bli intressant, men väntan kändes ändå helt okej. Okej effekter och ett slut som skapar frågor.
TheHorrorfan
2015-11-04
Snuddar faktiskt på en 3a, men den är lite för töntig för min smak. Sen så är vissa effekter riktigt bra, medans andra är kassa. Stark 2a.
senilix
2015-10-25
Rätt bra ibland, men även smärtsamt dåligt.
stare
2015-10-21
Jag vet egentligen inte vad jag ska säga. Skumt är väl ett bra ord egentligen, många lösa trådar och frågor, endel riktigt kassa effekter och ganska kasst manus överlag. Relativt spännande ändå ibland så en tvåa blir det i alla fall. Men en mycket märklig film.