nya casino utan svensk licens

1.8

The Diamond of Jeru

Ett amerikanskt par är på jakt efter en sällsynt diamant och luras in i Borneos djungel av en ung man. Vad paret inte vet är att de som tidigare följt med mannen aldrig har kommit tillbaka.

Filminfo

Originaltitel The Diamond of Jeru
Regissör Dick Lowry, Ian Barry
Manus Beau L\'Amour
Skådespelare Billy Zane, Keith Carradine, Paris Jefferson, Jackson Raine, Khoa Do, Peter Carroll, Wi Kuki Kaa, Piripi Waretini, David Webb

Zebulonm
2020-07-27
B variant av Indy.
dudson
2017-10-22
Urtråkig Wanna bee Indiana Jones film. Med en pilsk Billy inzane som äventyrare. Samt en stel Keith Carradine. Nee detta går fett bort"
jonbo
2008-01-21
Jag är ganska snäll idag. Zane funkar som b-variant av Indiana Jones och filmen likaså. Men förvänta dig inte mer.
Bond26
2007-05-29
Gillar denna äventyrs film, även om den inte håller som de andra skattletar filmerna men, klart sevärd
Soul_Assassin
2006-10-02
Typ SÄMST!!! Stackars Billy Zane!
MaraJade
2005-01-10
Vad har hänt med Billy Zane? Han brukade se så snygg ut...men var inte speciellt attraktiv i denna film som förresten hade en handling som var lika kul som en sjunken sten.
carreyholic
2005-01-09
hehe, kanske inte kanonbra eller så.. men men billy zane e praktiskt taget den läckraste mannnen på jorden o denna film har en viss charm även om den är en b-variant av Indiana Jones o dylika filmer.
Djungelurban
Två ord; TV film.
oda
2005-01-09
Filmtipset trodde att jag skulle tycka att det här var en etta, men - trots vissa ologiskheter - har filmen ett underhållningsvärde. Sen är ju Billy Zane väldigt tjusig. (Det finns inget som heter ologiskheter, eller hur?)
lill_b
2005-01-09
NJa den var ju inte bra precis.