1.8

The Dinosaur Project

Upphittat filmmaterial från en expedition till Kongos djupaste djungler. Expeditionen syftade till att hitta Mokele Mbembe, Afrikas eget Loch Ness-odjur.

Originaltitel The Dinosaur Project
Regissör Sid Bennett
Manus Sid Bennet, Jay Basu
Genre 2010-tal, Äventyr, Science Fiction
Skådespelare Peter Brooke, Richard Dillane, Natasha Loring, Matt Kane, Stephen Jennings

Hanness
2019-07-11
Sämst
2018-01-02
URK, men, men!!
Djason
2016-08-02
Bättre än väntat faktiskt även om man börjar bli rejält trött på alla found footagefilmer som ploppar upp i tid och otid.
TheHorrorfan
2015-08-25
Ja, filmen är ju mycket bättre gjord än vad man först tror. Dock så tycker jag inte att den var så underhållande som den kunde ha varit.
Robkiller
2015-06-30
Fejkdokumentär med hittad kamera stuk och dinosaurier... hyfsade dinosar, men skådespelarna är kassa, regin är usel med mestadels närbilder och skakig kamera. Det blir aldrig intressant eller spännande och i slutändan var det lite för dåligt för att vara ok.
Donc7
2015-05-24
Jag stör mig på att det är så tydligt att det inte är de kameror som personerna bär på kläderna och i händerna som faktiskt filmar. De har valt att göra det snyggt istället för trovärdigt. Kanske för att det är en familjefilm?
Totenkopf
2014-05-11
Lite annorlunda grepp, men det funkade rätt ok, brukar inte gilla skakiga handkamera-filmer annars.
vonadel
2014-04-13
Här var inte förväntningarna högt ställda, men tycker nog den var lite bättre än vad jag trodde. Det var nästan så att man satt förberedd på att något skulle vara så dåligt så att det skulle sabba alltihop. Fast det blev aldrig riktigt ett sånt ögonblick, även om det var på gränsen ibland. Det jag störde mig mest på vara karaktärernas ologiska reaktioner och agerande emellanåt. Det positiva var att CGI-effekter var helt klart godkända. 5/10
Metheuz
2013-08-19
Dinosaurerna såg skapliga ut, klart bättre än Asylums/Syfys vidriga effekter iaf så plus för det. Fast found footage nu igen, ytterst mediokra skådespelare och ett slut som ballar ut en hel del gör det hela till en dålig film.
2013-06-29
Found-footage-genren ger sig på Jurassic Park och det blir oväntat bra. Ingen skräck som så gärna denna genre brukar vara, utan actionbetonat djungelspring med bra effekter och tempo.