The Dirt

Musiken gjorde dem till superstjärnor, men kändisskapet hade en väldigt mörk baksida. Bygger på Mötley Crües självbiografi.

FilmRunar
2023-12-14
Jag som hatar MGK, blev förvånansvärt imponerad av hans imitation av Tommy Lee
Ima_Tree
2023-08-11
Det blir ganska flamsigt och går för fort fram. Det känns som att den försöker pressa in så mycket av dumheterna från boken som möjligt och samtidigt hålla en röd tråd med lite drama. Tyvärr lyckas den inte och allt blir bara en röra med halvlyckade skådespelarinsatser som mest känns pubertala. Bästa delen var kollaget i slutet där delar från filmen synkas med autentiska klipp.
WillyV
2021-02-16
Love the Crüe.
Andreas_
2020-07-06
Godkänd Netflix biografi rulle om ett av mina favoritband, Mötley crue! hade lite höga förhoppningar på filmen och blev lite besviken faktiskt, kändes som en tv film utan riktig budget och mest okända halvdana skådisar, men dom lyckades ändå göra det hyfsat intressant, men tråkigt att filmen känns väldigt kort och jäktad och massor av intressanta händelser kommer inte med på så kort tid som filmen är, har inte läst boken och kan inte bli lika besviken som dom som har läst den men det känns ändå väldigt jäktat, allt går som fort och karaktärerna hinner inte riktigt utvecklas ordentligt, tror denna hade gjort sig bättre som en film på minst 3 timmar eller en mini serie och kvaliten är som vanligt medioker när det är Netflix egna skapelse, men det fungerar trots alla brister och blir en helt okej rulle i slutändan som duger lite när man helt enkelt inte hittar något bättre att spendera sin tid på, har fortfarande inte hittat en rulle som Netflix själva har producerat som varit riktigt bra eller välgjord än så länge, sökandet fortsätter. betyget blir en stark 3:a
Ful_fisk
2020-02-20
Bättre än förväntat! Boken är monumental, och den nivån snuddar förstås aldrig filmen vid, men de två timmarna flyger förbi i vindens fart, karaktärerna fångas bra och berättelsen engagerar. Sedan kanske det inte är någon film som sätter sig djupare på minnet, men sevärd är den absolut!
myslas
2019-08-01
Det är väl på sätt och vis passande att en Jackass-kille gör den här filmen om ett gäng jackasses men det här blir tröttsamt rätt snabbt och när det väl ska göras känslomässiga scener så blir det mest patetiskt. Lägg till det att den har precis samma problem de flesta av dessa musikbiografier att det går alldeles för fort framåt och man egentligen inte får reda på någonting. Machine Gun Kelly gör rollen som Tommy Lee riktigt bra i alla fall men i övrigt är det här till största delen blaha blaha.
Dadpat
2019-05-25
En rätt dålig film om ett rätt dåligt band...
Starlette
2019-04-25
Machine Gun Kelly, riktigt bra prestation!
sparriskrigarn
2019-04-21
Förvånansvärt underhållande och kändes relativt trovärdig. Newsflash: de var unga, dumma och töntiga. Vad trodde ni? Inget större djup i filmen visserligen, men den följde boken i stora drag och hade många bra detaljer med. Alla musikaliska framträdanden var oerhört pricksäkra och varje ton och trumslag satt precis som i verkligheten, något som är extremt ovanligt i liknande musikfilmer. Mycket detaljerat klädarbete också.
Kayuzuzu
2019-04-06
Svårt att sätta betyg på denna. Vet inte om den suger för att det är dåligt manus eller om de verkligen var såhär korkade och intetsägande töntar i verkligheten. Superklyschig rockstar-story. Hade kunnat vara vilket rockband som helst på 70-80-talet. Sex, drugs and rocknroll. Männen har inga mål utöver att bli stjärnor och ha sex. Kvinnorna har inga mål utöver att knulla rockstjärnor. Jag satt och skämdes genom hela filmen.