Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

The Electrical Life of Louis Wain


Den engelska konstnären Louis Wain får sitt genombrott i slutet av 1800-talet för hans surrealistiska målningar av katter som verkade reflekterade hans tynande psykiska hälsa.


Originaltitel The Electrical Life of Louis Wain
Regissör Will Sharpe
Manus Simon Stephenson, Will Sharpe
Genre Drama, Biografi
Skådespelare Benedict Cumberbatch, Claire Foy, Andrea Riseborough, Toby Jones, Sharon Rooney, Aimee Lou Wood, Hayley Squires, Stacy Martin, Phoebe Nicholls, Asim Chaudhry
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 45
Filmnummer 141284

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


fridenpaden
2022-09-18
Kände inte till Wain innan denna film så för mig var det mest ett meh trots kompentent filmskapande.
snurr
2022-09-14
Oj, har vi sett samma film? En helt otrolig film. Kuriös och väldigt, väldigt originell. Kan inte förklaras riktigt utan måste ses. Om skapande och galenskap och liv och kärlek – allt i ett. Om utsatthet och vad vi människor gör för att klara av livet. Och om elektricitet. Och katter! Livet är skört, men hjärtskärande vackert.
HerrNenne
2021-11-21
Första halvan med kärleken är fint. För resten har jag bara ett tips att ge: Om resten av historian suger, så behöver ni faktiskt inte berätta den. Kul att se Nick Cave en snabbis i slutet iaf.
niebaotan
2021-11-14
Såg mycket fram emot denna biografi om Louis Wain men den visade sig vara stöpt i exakt samma mall som så många andra biografier. Den saknar svärta, är klichéfylld och överdrivet sentimental. Det är konstlat Viktorianskt och så uberbrittiskt att det inte går att ta på allvar. Synd, hade verkligen hoppats på något vettigt.