1.9
1.9
The Emoji Movie
The Emoji Movie tar dig med till en hemlig värld, inuti din smartphone. Gömd i meddelande-appen ligger Textopolis, en pulserande storstad där alla dina favorit-emojis bor. I denna värld har alla invånare enbart ett ansiktsuttyck ? alla utom Gene, en uttrycksfull emoji född utan filter och med förmågan att visa en rad olika känslor. Men Gene vill bara vara som alla andra. Tillsammans med vännerna Hi-5 och Jailbreak ger han sig ut på en app-täcktsfärd genom telefonens olika program på jakt efter koden som kan fixa honom. När en stor fara plötsligt uppenbarar sig blir det upp till de tre vännerna att försöka rädda hela telefonen innan den raderas för alltid.
Originaltitel | The Emoji Movie |
Regissör | Tony Leondis |
Manus | Tony Leondis, Eric Siegel, Mike White (I) |
Genre | Komedi, Animerad, Familjefilm, Äventyr, Science Fiction, 2010-tal |
Skådespelare | T J Miller (röst), James Corden (röst), Anna Faris (röst), Maya Rudolph (röst), Steven Wright (röst), Jennifer Coolidge (röst), Patrick Stewart (röst), Christina Aguilera (röst), Sofía Vergara (röst), Rachael Ray (röst), Sean Hayes (röst) |
Ibland önskar jag att man hade kunnat sätta ett minus istället för en etta. Fy f*n....
J
En rutten och bisarr reklamfilm förpackad som långfilm för barn. Det blir mest ett virrvarr av onödiga scener stapplade på varandra. Man bryr sig inte om något eller någon. Men trots min etta så hade jag ändå förväntat mig en ännu sämre film.
Jag trodde den skulle vara sämre. Men når ändå inte upp toll en tvåa.
Hade inga förhoppningar alls på den här filmen pga kritikernas och internetanvändarnas hat men vad vet dom? Jag gillade filmen. Positivt överraskad. Glad att kunna säga att folk inte vet vad dom pratar om.
Ful, med uselt manus. Inte underligt att den är utsågs till 2017 års sämsta film vid Golden Raspberry Awards.
Med tanke på hur dålig kritik den fått så trodde jag att jag skulle få sitta med skämskudden i alla åttiosex minutrarna, men så var det inte alls. En supersvag tvåa, men ändå. Inte fullt så kass som jag trott.
Kan bli lite trött på denna svart eller vitt tid vi tycks leva i nu. Denna har ju blivit oerhört sågad över lag. Var inne och kollade på Imdb och nästan alla som hade regisserat hade antingen givit en etta eller tia. Bara för att man inte tycker en film är så bra behöver det inte betyda den endast är värd en etta, och vice versa. Även om jag inte tycker detta är den bästa animerade filmen jag sett direkt, är den ändå ok. Verkligen överdrivet sågad. 5/10
Jag vet inte om jag överkompenserar för att den har blivit så töntigt superhatad på internet men SÅ dålig tyckte jag inte att den var. Ett par kul grejer och inte överdrivet med störmoment. Så en tvåa klarar den nog allt. Men det är ju inte direkt med bred marginal.
Stundvis rolig film, fint animerad och speglar dagens sociala medier och vårt mobilberoende. Stör mig dock på att filmen inte följer den dramaturgiska modellen där hjälten och skurken får en avgörande slutstrid. Det blir liksom ingen spännande upptrappning utan den slutar ganska tvärt så det finns ingen djup handling utan man sitter där och känner lite mer att man följde någon slags rundvandring bara i en mobiltelefon.