The Equalizer

Robert McCall är en före detta hemlig specialagent som förfalskat sin egen död för att få leva ett lugnt liv i Boston. När en ung flicka vid namn Teri behöver räddning bestämmer han sig för att ge sig tillbaka in i hettan, och hamnar öga mot öga med ryska gangsters.
Originaltitel | The Equalizer |
Regissör | Antoine Fuqua |
Manus | Richard Wenk |
Genre | Action, Kriminalare, Thriller, 2010-tal |
Skådespelare | Denzel Washington, Marton Csokas, Chloë Grace Moretz, David Harbour, Johnny Skourtis, Haley Bennett, David Meunier, Alex Veadov, Vladimir Kulich, Melissa Leo, Bill Pullman, James Wilcox, Mike O'Dea, Anastasia Mousis, Allen Maldonado, Rhet Kidd, Matt Lasky |
Betygsantal | 2071 |
Våldsorgien The Equalizer, baserad på en 80-tals tv-serie med samma namn, har Denzel Washington som värsta vigilanten. Liksom Robert De Niro i Taxi Driver och Charles Bronson i Death Wish, ... Läs mer »

Pretentiös och känns samtidigt som om man sett den tio gånger tidigare.
Dålig film med skådespeleri över förväntan. Skickligt soundtrack, hade jag gillat låtarna hade jag nog tyckt bättre om filmen. Snyggt foto ändå. Och en befrielse med en sån här rulle utan sånt som brukar göra genren outhärdlig (typ sexistisk romantik)
Riktigt kanon, blir aldrig tråkigt eller utdraget action.
Riktigt kanon, blir aldrig tråkig eller utdragen action.
Välgjord action men oerhört larvig. Washington är omänskligt cool och gör inte ett misstag. Påminner om Steven Seagals filmer. Den här filmen är ens tankar efter att man varit med om någonting förnedrande på stan och tänker efteråt att "såhär skulle jag gjort".
En av de bästa filmerna i sin genre. Denzel är riktigt jävla cool. Mycket bra att det hela inte slutade med ett trist och långdraget knytnävsslagsmål, vilket är alltför vanligt.
Storyn har man sett ungefär sjuhundra gånger förut, och Denzel är så överlägsen att det mest blir fånigt och inte det minsta spännande. Dock hålls intresset uppe på grund av att det är verkligt välspelat med ganska många grymma skådespelarinsatser, väldigt oväntat för den här typen av film. Tyvärr faller det ihop på slutet med rejäla doser cringe, som man hade lyckats undvika fram tills dess. Vad synd. Den var uppe och nosade på fyran.
Solid action. Denzel övertygar en utan tvekan att han är stålmannen.
Gillas. Denzel e cool o skön i filmen.
Även om den här filmen är otroligt förutsägbar så måste jag säga att den hade oväntat mycket hjärta och jag skulle vilja påstå att den bara delvis är en actionfilm. Den är nästan lika mycket ett drama. Den har även oväntat många kända skådespelare. Överlag så gillade jag denna uppföljare mer än originalet och mycket beror nog på Denzel och hans bidrag till filmen vilket är riktigt stabilt. Stark 3a.