Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.6
av 5

The Executioner, Part II


The Executioner tar lagen i egna händer i sin iver att bekämpa brott. Det gillas varken av polisväsendet eller den undre världen.


Originaltitel The Executioner, Part II
Alternativ titel The Executioner 2
Regissör James Bryan
Genre 80-tal, Action, Kriminalare, Drama
Skådespelare Christopher Mitchum, Aldo Ray, Antoine John Mottet, Renee Harmon, Dan Bradley, Jim Dratfield
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 20
Filmnummer 48915

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Raimo_1985
2014-10-22
Håller med Bumbi78 om mycket, det finns stunder i den här filmen där jag är inne och vill fingra på betyget två men det vore hädelse mot hela filmkonsten. Den här filmen är helt otroligt obegriplig. Jag lockades mest av skräpigheten, men framförallt att skaparen gjort en uppföljare till en film som inte finns :D Det är ju helt otroligt kul. Dum dubbning, dumma ljudeffekter, det mesta är dumt.
Bumbi78
2013-10-29
Okej, jag tror att det gick till så här. Herr Bryan såg den smaklösa, men betydligt tuffare the Exterminator 2 som gjordes samma år och tänkte - det här kan jag göra bättre. Han sket sedemera i del 1 av hans projekt som skulle ha ett lika tufft namn som sin namne. Problemet var bara att Bryan ej hade några pengar så det blev att spela in de mesta av dessa dumheter i en verkstadslokal och dess tillhörande trottoar där skådisarna själva fick slåss och göra stunt. Dragplåstret skulle bli Robert Mitchums mindre talangfulle som Chris som gärna ville slå igenom som actionstjärna trots att han såg ut som en ledsen hund med mustasch. Jag borde rent krasst sätta ett högre betyg här då sån här dynga alltid fallit mig i smaken, men detta var så dåligt på alla sätt och vis att det vore blasfemi.
DrJW
2012-03-09
Många utländska filmer på 70-80 talet var dubbad o vissa av dem lät skrattretande, men de var ingenting jämfört med dubbningen i den här skiten! Den här gjordes i USA, varför blev alla skådespelare i den här dubbad, var allas röster så dåliga?! Om de var så, så hjälpte inte dubbning för de lät värre! Varför har filmen en 2:a i sin titel då de inte ens finns en 1:a?! Skitrulle...
dudson
2010-10-24
Våldsamm Sleazy Härlig Vigilante rulle med den sedvanlige Vietnam- galningen=) som Rensar upp slödder som det verkade finnas Extremt mycket av under 80-talet..Underhållande dialog man skrattar gott åt=)..Typ..Die you slime-bag!!...Dont let my Virgin get-away.!!..Hehee Klockrent ju....
benoit
2009-08-02
Helsnurrig film, men ganska komiska slagsmål!
Docklands
2008-04-01
Roligt att det inte finns en 1:a =) gjordes bara en "2:a" för att det låt bra =)