Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

The Eye


En ung kvinna som varit blind sedan två års ålder återfår sin syn genom en experimentell transplantation. Det har dock en oväntad och olycklig bieffekt. Hon får nämligen förmågan att se missnöjda andar.


Originaltitel Gin gwai
Alternativ titel Jian Gui
Regissör Danny Pang Fat, Oxide Pang Chun
Manus Jo Jo Hui Yuet-chun, Danny Pang Fat, Oxide Pang Chun
Genre Drama, Romantik, Skräck, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Angelica Lee, Lawrence Chou, So Yut-lai, Candy Lo, Chutcha Rujinanon
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2609
Filmnummer 8652

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Zebulonm
2018-03-28
Helt okey
Bumbi78
2017-07-05
Kanske inte så mycket skräck som jag hoppats på, men ändå välgjord och lite spännande.
MartinHellman
2015-10-31
Vansinnigt långtråkig och dålig produktion.
malin93
2015-05-18
Stark trea! Inte så läskig, men spännande är den och dessutom bra gjord. Tycker att huvudpersonen förmedlar svårigheterna med att gå från blind till seende (och där det sker märkliga händelser som hon till en början inte förstår) på ett bra sätt.
Engravadlax
2014-08-16
Eh, både bu och bä... mest bu. Filmen vet inte vad den vill riktigt, och det blir rörigt värre. Ballar ur rejält framåt slutet.
fabbe86
2014-05-01
En på många sett vacker film. Ofta stämningsfullt filmad, ett par hårresande scener och en stark insats av huvudrollsinnehavaren. Produktionsvärdet är inte det bästa tyvärr. Musik och ljudläggning haltar rejält och innehållet svajar lite för ofta. Har alltid svårt för filmer som ändrar karaktär så här kraftigt. Stark tvåa.
ziferN
2013-10-09
Helt ok och smått underhållande för stunden men samtidigt en väldigt ojämn skräckfilm som inte ens är säker på vilken genre till själv vill tillhöra. Eftersom filmen börjar klart och tydligt som en skräckfilm där den försöker gång på gång att skrämmas utan lyckat resultat men förvandlas sedan till en klart och tydlig drama-film utan att något läskigt alls händer, men filmen är iallafall bättre än remaken.
silvertrain
2013-08-11
Helt okej rysare. Tycker synd om (spoilers) tjejen som blir hatad av hela byn för att de tror att hon är häxa för sina övernaturliga krafter.
annihilat0r
2013-04-29
"Gin gwai" är en småintressant berättelse om en blind kvinna som genom en operation återfår synen – men vad är egentligen fel med hennes ögon? Och var kommer de här nya ögonen ifrån? Med något udda regi och starka ljudeffekter var rysarens syfte att skrämma, och visst, det lyckades den någorlunda med.
skullfullomago
2012-12-15
Ridiculous movie
Visa äldre kommentarer »