2.3
2.3
The Factory
En överarbetad polis är hack i hälarna på en seriemördare som sprider skräck i Buffalo. Polisen tvingas dock göra det hela till en personlig affär då mördaren lägger vantarna på polisens egen dotter.

Originaltitel | The Factory |
Regissör | Morgan O'Neill |
Manus | Morgan O'Neill, Paul Leyden |
Genre | Kriminalare, Thriller, Mysterium, 2010-tal |
Skådespelare | John Cusack, Jennifer Carpenter, Mae Whitman, Ksenia Solo, Michael Trevino, Sonya Walger, Dallas Roberts, Cindy Sampson, Mageina Tovah, Gary Anthony Williams, Katherine Waterston |
rätt så ok dramathriller som håller intresset uppe genom att inte avslöja för mycket för fort... hyfsat välgjord gör att det här blir helt ok.
Snacka om positiv överaskning till film! Älskar verkligen serie-mördar genren. Och denna guld rulle är extremt tät/intensiv/spännande/nervig/obehaglig samt grymt skådespel av samtliga inblandade!
Twisten hintas om nästan omgående, vilket ju kan vara ok om den inte hade varit så dålig.
Ganska banal rulle men ändå väldigt bra.
John Cusack har varit en favoritskådis så länge jag har varit filmintresserad. Sorgligt nog har antagligen en kombination av dåliga filmval från honom själv och en falnande status i Hollywood gjort att de senaste åren gett oss filmer från honom som gått direkt till DVD. Denna film var bättre än jag trodde tack vare habila skådespelarinsatser men sett till materialet som presenteras så är det förståeligt att detta gått direkt till DVD. En fungerande engångstitt men föga minnesvärt. 2+
Helt okej att slötitta till utan några förväntningar
Weird. Bra rollprestationer, med en utdragen och ihållande spännande förlopp. Sevärd men sjuk...
Blev positivt överraskad av denna film, som först såg ut som en i mängden men växte med tiden. Verkade väldigt förutsägbar först, men slutet blev överraskande, intressant och riktig spännande tidvis. Filmen är baserad på verkliga händelser vilket höjer betyget. Bra casting, boven är en äkta bad MF, och Cusack är pålitlig. Stark 3:a.
Trodde på en vanlig tråkig thriller men den var över förväntan!