Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

The Fallout


Gymnasiestudenten Vada navigerar genom det känslomässiga nedfallet hon upplever i kölvattnet av en skoltragedi. Relationer med hennes familj, vänner och syn på världen förändras för alltid.


Originaltitel The Fallout
Regissör Megan Park
Manus Megan Park
Genre Drama, 2020-talet
Skådespelare Jenna Ortega, Maddie Ziegler, Lumi Pollack, John Ortiz, Julie Bowen, Will Ropp, Niles Fitch, Shailene Woodley
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 43
Filmnummer 141799

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


StureStenhög
2023-03-09
En film som gör de små sakerna bra och de stora sakerna dåligt. Det är ett intressant perspektiv, och jag uppskattar att filmen hela tiden håller sig på marknivån hos de människor som tvingas leva med eftermälet. De vardagliga interaktionerna karaktärerna emellan känns väldigt autentiska, och det är där filmen är som bäst. Tyvärr tappas den autenticiteten dock gärna bort i de scener som mer ska föra handlingen framåt. När man försöker skildra konflikt, känslor och uppriktiga samtal blir det ofta alldeles för banalt. Det är som att man där lämnar det man känner till och istället förlitar sig på sådant som man har sett i andra filmer. Scenen med pappan framåt slutet är det bästa exemplet på detta, den är så klichéartad att den blir direkt pinsam i sin uselhet. Stark tvåa
HerrNenne
2022-10-12
Var väldigt orolig för misärporr men det här var en otroligt stark film som sätter varenda känsla den är ute efter. Oj vad förvånad jag är. Hemsk, sorglig, vacker, fin, rolig. Det finns några praktiskt taget perfekta scener här. Oj!
plox
2022-02-13
Wow, snudd på fullpott här. Såg den helt utan förbehåll och golvades mer eller mindre direkt. Fjolårets bästa film, inte alls omöjligt! Rekommenderas varmt!