Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

The Family Fang


En bror och en syster återvänder till sitt familjehem i ett sökande efter deras världsberömda föräldrar som har försvunnit.


Originaltitel The Family Fang
Regissör Jason Bateman
Manus David Lindsay-Abaire
Genre Drama, Komedi, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Nicole Kidman, Jason Bateman, Christopher Walken, Maryann Plunkett, Jason Butler Harner, Kathryn Hahn, Harris Yulin, Linda Emond, Alexandra Wentworth, Michael Chernus, Marin Ireland, Danny Burstein, Gabriel Ebert, Josh Pais, Robbie Tann
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 94
Filmnummer 117973

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Murvel48
2017-10-27
Ointressant nonsens. Filmen var så tråkig att det gjorde ont.
supermancover
2017-10-16
Den hade potential att vara bra, men blev halvdan för de första två tredjedelarna var så ohyggligt tråkiga. Synd.
HerrNenne
2017-09-18
En överraskning, på gränsen till högre betyg för det är en härlig stämning i den här filmen. Tappar den känslan lite för många gånger och lite svagt mot slutet tyvärr, men det här var riktigt bra.
ulpe01
2016-05-20
Påminner mig lite om Royal Tennenbaums faktiskt. Skruvat och underhållande. Walken är perfekt. Kul att se Bateman göra så här bra film.
StureStenhög
2016-05-14
Jag gillar upplägget. Konstnärer som tar sig själva och sin konst på för stort allvar, uppfuckade familjerelationer, och allmänt snack om vad som är bra och dålig konst är alla saker som jag gillar att se på film. Här finns också såväl en intressant historia som intressanta karaktärer, så jag var fullt engagerad i detta från början till slut. Christopher Walken kunde inte gärna vara mer rätt i sin roll heller. Men just eftersom alla ingredienser finns här så är känslan att det här borde varit ännu bättre. Lite känns det som att man har överfört en bok till film utan att riktigt göra film av det, och det klaffar aldrig helt. Men jag ska inte klaga egentligen, jag ser gärna mer sådant här