Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Fantastic Four


En grupp unga vetenskapsmän reser till en parallell dimension och får superkrafter och blir tillsammans det fantastiska superhjälteteamet Fantastic Four.


Originaltitel Fantastic Four
Alternativ titel Fant4stic, Fantastic 4
Regissör Josh Trank
Manus Simon Kinberg, Jeremy Slater, Josh Trank
Genre Action, Äventyr, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Miles Teller, Kate Mara, Michael B Jordan, Jamie Bell, Toby Kebbell, Reg E Cathey, Tim Blake Nelson, Chet Hanks, Mary Rachel Dudley, Tim Heidecker, Mary-Pat Green, Dan Castellaneta, Owen Judge, Evan Hannemann
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 806
Filmnummer 112771

Recensioner

Skapad 2019-11-09 av Martin_Sj
Fantastic Four är en nytolkning om de fyra superhjältarna men den här gången bygger manuset på serien Ultimate Fantastic Four. Det innebär vissa skillnader från originalserien. Den största är...   Läs mer »

Kommentarer


Murvel48
2020-12-19
Rätt seg inledning men filmen jobbar upp sig till godkänt.
Rai
2018-12-02
Jag bara hatar sådana här filmer .URK!!!
InzZzomnia
2018-10-19
Tyckte de tidigare filmerna var helt OK och tycker inte den här heller förtjänar ett bottenbetyg så förstår inte riktigt alla negativa kommentarer. Men visst förväntar sig man en Oscarsvinnare bör man ju kolla på något annat.
lucius
2018-05-04
Långt, ganska träigt förspel mot en upplösning som får mig att tänka på Magnus Ugglas låt "fyra sekunder".
dafreakish
2017-12-17
De gamla Fantastic Four var oerhört svaga och när man nu rebootar konceptet så blir det tyvärr inte mycket bättre. Bra skådespelare kämpar mot ett ickemanus utan något som helst driv. Effekterna imponerar föga, det är inte vidare roligt eller smart och man blir helt enkelt inte engagerad. Men i all min kritik så tycker jag att sågningarna av filmen är överdrivna för riktigt så uselt är det inte.
Robkiller
2017-11-12
Barnfilm som totalt misslyckas med att underhålla. Meningslös handling och fula effekter. Klart sämre än föregångarna.
Djason
2017-07-23
Rätt menlös film som förlorar mycket på att vara soppas kort. När slutfighten drar igång som bara kommer från ingenstans tar den slut lika fort som den började.
HerrNenne
2017-05-13
Den förra versionen var dålig, så här tänker man nytt och ersätter gänget med "barn" istället. Man försöker ta det mer på allvar den här rundan men nej, det blir den där hemska blandningen av barn- och vuxenfilm som ingen av målgrupperna gillar.
menschenfeind
2017-04-25
Man kanske trodde att de inte kunde sjabbla till det mer än med de senaste två filmerna... men då trodde man fel!
fridenpaden
2016-12-29
Den här var väl inte alls så pjåkig som alla säger. Tyvärr är det en marvel superduperhjältefilm och dom är alla väldigt larviga. Fant4stic var bättre än förväntat.
Visa äldre kommentarer »