2.1

The Female Brain

Berättelsen följer några par i olika stadier av deras relationer.

Originaltitel The Female Brain
Regissör Whitney Cummings
Manus Whitney Cummings, Neal Brennan
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Whitney Cummings, Toby Kebbell, Beanie Feldstein, Cecily Strong, Sofía Vergara, Deon Cole, Blake Griffin, Lucy Punch, James Marsden, Neal Brennan, Jaylin Fletcher, Adam Shapiro, Marlo Thomas, Adam Korson, Jane Seymour, Will Sasso, Phil Hendrie

JPerlie
2019-01-23
Den var lite mer sexistisk än jag hade trott. Vet inte om det var tänkt att man skulle skratta eller inte. Samtidigt så poängterade den andra sexistiska saker vilket gjorde det något förvirrade på den fronten. Förutom det så var den lite små kul, intressant och mysig. Vilket också gör mig lite förvirrad. Helt okej.
Barneyk
2018-07-01
Örk för sån här tröttsamt sexistiskt trams. Massor med saker presenterade som "vetenskap" men som inte har något med faktiskt vetenskap att göra och även om den lite lite lite försöker bryta mot vissa könsstrukturer på ett sätt jag kan uppskatta så förstärker den så många andra och att det presenteras som vetenskaplig fakta är minst sagt enerverande. Ja, det finns skillnader. Men bara nej. Detta sög och var inte ett dugg kul.