Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

The Fields


Under perioden 1983 till 1991 mördades fyra kvinnor och gömdes på exakt samma plats, Calder Road i League City, Texas. Två av kropparna har aldrig kunnat identifieras. Det här är den sanna historien om en mans strävan att lösa dessa mord i en skrämmande miljö - de giftiga oljefälten som går under namnet "the Killing Fields".


Originaltitel Texas Killing Fields
Alternativ titel The Dark Fields
Regissör Ami Canaan Mann
Manus Don Ferrarone
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Sam Worthington, Jeffrey Dean Morgan, Jessica Chastain, Chloë Grace Moretz, Jason Clarke, Annabeth Gish, Sheryl Lee, Stephen Graham, Corie Berkemeyer, James Landry Hébert, Jon Eyez, Samantha Beaulieu, Donna Duplantier, Leanne Cochran
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 421
Filmnummer 86181

Recensioner

Skapad 2019-11-22 av rikirock
I sin regidebut har Ami Canaan Mann skapat en thriller baserad på verkliga händelser i Texas. Två detektiver undersöker fallet på en försvunnen flicka, en flicka som försvann ute i \"The Fields...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2021-10-26
Rätt dålig film.
Stygga-Vargen
2021-10-26
Rätt bra film.
RustyFilm
2021-02-16
En amerikansk polisfilm med alla de banala uttryck som då är brukliga. Tyvärr berättas historien även på ett väldigt bökigt och ofokuserat sätt. Visst finns det en del riktigt vassa scener men när inte handlingen flyter på ett förståeligt satt hjälper inte detta. Så inte en helt framgångsrik debut av Ami Canaan Mann (regi) som fick hjälp av Don Ferrarone (filmmanus) att skapa oredan. Chloë Grace Moretz (Ann) och Jason Clarke (Rule) är två av skådespelarna som gjorde det bra. Vart tog förresten Rule vägen? Det här var ju Amis regidebut. Det har ju gått 10 år sen dess och jag vet att hon sen dess gjort tre till, ingen av dessa är kollad av mig men man kan ju iallafall hoppas hon bättrat sig.
Zebulonm
2019-11-14
Helt okey.
Cisco
2017-05-01
snark va tråkig, långsam, inte det minsta spännande och rörig där den inte ens behöver vara invecklad...
Johjt
2017-02-18
Helt okej film! Sevärd!
Murvel48
2016-11-29
Jag gillade tempot och tonen men den var alldeles för snårigt berättad.
lucius
2016-07-13
Ganska fängslande. Känns dock som att det finns vissa luckor i berättelsen. Kan vara symptomatiskt för filmer baserade på böcker, då regissören känner sig tvungen att hoppa över detaljer i berättelsen för att få ihop det till film-format. Förstår det som att filmen är baserad på verkliga händelser, så jag misstänker att det finns en bok baserad på samma händelser som regissören använt som förlaga.
amam
2015-11-18
Svag trea med lite svaga True Detective-vibbar. True Detective är dock oerhört mycket bättre.
GrandMaster_E
2015-08-22
?
Visa äldre kommentarer »