Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

The First Purge


Bakom varje tradition ligger en revolution. Nästa nationaldag, bevittna hur Amerikas årliga 12-timmars laglöshet föddes. Välkommen till rörelsen som började som ett enkelt experiment: The First Purge. För att minska brottsligheten till under en procent resterande del av året, provar New Founding Fathers of America (NFFA) en sociologisk teori som ska ge utlopp för all aggression under en natt i ett utvalt område. Men när våldet från förtryckarna möter ilskan hos de utsatta, kommer smittan att explodera från försöksområdet och sprida sig över hela landet.


Originaltitel The First Purge
Alternativ titel The Purge 4
Regissör Gerard McMurray
Manus James DeMonaco
Genre Action, Science Fiction, Skräck, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Y'lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, Mugga, Patch Darragh, Marisa Tomei, Luna Lauren Velez, Kristen Solis, Rotimi Paul, Mo McRae, Jermel Howard, Siya, Christian Robinson, Steve Harris, Derek Basco, Mitchell Edwards, Melonie Diaz, Chyna Layne
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 209
Filmnummer 129766

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2020-05-29
Underhållande, så det räcker klart till en 2:a...
Murvel48
2020-02-29
Man kan ju för all del köpa premissen men oavsett det är det en uselt gjord och rätt tråkig film.
Gordyal
2020-02-23
Helt klart svagast hittills. Jag gillar fortfarande konceptet och kommer lätt att se kommande uppföljare, men så mycket till film var inte detta. Det är lite för dumt och blir alldeles för mycket testosteron-action på bekostnad av den skitiga och klaustrofobiska stämningen från de tidigare filmerna. Klarar en trea mer för att jag gillar konceptet än för att filmen är värd det. (7-/15)
Hanness
2020-02-16
Inte mycket som skiljer dessa filmer åt.
dudson
2019-11-17
En film som stegrar sig i förbättrings-grad.. Visst den är inte någe vidare precis. Sen att hela skapelsen är pyntad med creepy NWO vibbar & damage-mind- control symbolik är ju rätt uppenbart. Sen att ingen karaktär heller fastnar. Den där N###r Rambo kopian var själva huvud personen.
Krille80
2019-11-10
För mig är Purge-filmerna "popcorn-filmer". Här får man en rak, enkel, tydlig och förutsägbar handling som berättas i ett högt tempo som underhåller hela vägen. Efteråt kan man säkert hitta många saker att kritisera men under speltidens gång är det en kul resa och efteråt går jag direkt vidare.
Robkiller
2019-07-30
Lika stendumt som föregångarna
Djason
2019-06-16
Visst är det en del snygga splatterscener men själva konceptet med filmerna känns rätt uttömda nu. Marisa Tomeis roll känns ganska meninglös.
Bumbi78
2019-05-12
Är snäll här och delar ut en svag 3:a trots allt. Konceptet med att detta skulle vara en prequel slarvas bort a det grövsta då det egentligen enbart är ytterligare en del, men i ett begränsat område. Våld i mängder och det är stundtals snyggt gjort alá det Purge vi är vana med. Hade det varit mer fokus på hur the Purge utvecklades från start kunde den blivit bättre.
Barneyk
2019-03-09
Konceptet med den här filmserien blev väldigt tråkigt väldigt snabbt. Jag gillar många politiska poänger men det görs ju inget speciellt med dom och den säger väldigt lite.
Visa äldre kommentarer »