Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

The Five-Year Engagement


Ett par har stora svårigheter att ta sig fram till altaret. Karriärplaner, påtryckningar från familjen och en mängd andra hinder står i vägen för det perfekta bröllopet, och frågan är om förhållandet kommer att klara den ständigt förlängda förlovningen.


Originaltitel The Five-Year Engagement
Regissör Nicholas Stoller
Manus Nicholas Stoller, Jason Segel
Genre Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Jason Segel, Emily Blunt, Rhys Ifans, Chris Pratt, Alison Brie, Jacki Weaver, Jim Piddock, David Paymer, Mimi Kennedy, Mindy Kaling, Kevin Hart, Brian Posehn, Chris Parnell, Lauren Weedman, Tracee Chimo, Randall Park, Dakota Johnson, Molly Shannon
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1683
Filmnummer 94572

Recensioner

Skapad 2019-10-26 av rikirock
Karriärplaner, påtryckningar från familjen och en mängd andra hinder står i vägen för det perfekta bröllopet, och frågan är om förhållandet kommer att klara den ständigt förlängda förl...   Läs mer »

Kommentarer


asasae
2016-12-09
Väldigt ojämn film. Borde kanske ge en 2:a. Emellanåt enormt pinsam. Men också emellanåt underhållande och humoristisk.
RunRiot
2016-12-05
Helt okej, småcharmig romcom, men den lämnar inget större avtryck. Har även väldigt svårt för Jason Segel. Chris Pratt var dock rätt kul och Blunt och Brie är charmiga.
XJR
2016-12-05
Blir så krystat som alltid i USA-komedier. De måste vara världsmästare på dålig timing och plumpa skämt. När han började med sina hjorthovar och Butterickskägg gick jag och läste istället. Solklar etta!
XJR
2016-12-05
Blir så krystat som alltid i USA-komedier. De måste vara världsmästare på dålig timing och plumpa skämt. När han började med sina hjorthovar och Butterickskägg gick jag och läste istället. Solklar etta!
Stygga-Vargen
2016-07-21
Tråkig och intetsägande film utan någon egentlig handling. Man får sig ett par skratt men det är också allt. Helkass rulle.
AlbinWesley
2015-12-13
Premissen för intrigen är ju kanske den tråkigaste tänkbara, så gjord och så oinspirerad. Men Segel och Blunt är fina, roligare att se än vanligtvis i såna här filmer. Det finns en del dumroliga biroller och så vidare, så det var dugligt ändå. En del mycket bra dialog också!
yrkeschaufföre
2015-09-30
Huvudhandlingen är ointressant och nästan tråkig men birollerna är väldigt kul och det är gott om roliga detaljer. Dessutom gillar jag Jason och numer även Emily, så betyget blir en trea trots "handlingen"
fridenpaden
2015-08-16
Fast den är helt okej
fridenpaden
2015-08-16
Fasiken. Så bland att jag till och med glömt bort att jag redan sett den för 2,5 år sedan.
marleey
2015-07-30
En fin och varm film. Var lite otrolig innan filmen då jag läste handlingen. För det här med att gifta sig inom ett år efter att man förlovat har tappat sin betydelse. Men storyn fokuserar mer på varför Segel och Blunt skjuter upp bröllopet än något annat. En del udda och roliga karaktärer och lagom med underbältetskämt. En standardfilm för Jason Segel och Emily Blunt är mysig. Stark 2:a.
Visa äldre kommentarer »