1.9

The Forest

Fyra vänner bestämmer sig för att ge sig ut på en campingtur. Det som börjar med en underbar naturupplevelse i den amerikanska vildmarken slutar olyckligtvis i en ren mardröm. Det visar sig att de inte är ensamma i skogen...

Originaltitel The Forest
Alternativ titel Terror in the Forest
Regissör Donald M Jones
Manus Donald M Jones
Genre Drama, Skräck, 80-tal
Skådespelare Dean Russell, Gary Kent, Tomi Barrett, John Batis, Ann Wilkinson, Jeanette Kelly, Corky Pigeon, Becki Burke, Tony Gee, Stafford Morgan

Robkiller
2022-12-03
Riktigt risig.
2018-09-18
Man hamnar till slut vid vägs ände och inser att man får gräva till botten av lådan för att hitta en slasher man ej tidigare sett - och dessa titlar brukar vara bortglömda eller okända av en orsak. The Forest är ett missfoster till skräckfilm och jag är inte helt säker på att den ens passerar som slasher då den innehåller övernaturliga grejer mest hela tiden. Några få blodiga scener tack o lov, men mördaren är för sorglig och på det stora hela är det endast den fina naturen som faktiskt funkar här.
dudson
2018-03-19
Rejält sunkig B slasher. Några ljusa sidor har den oxå. Då till den skönt störda mördaren. En av dom bättre i denna genre. Sen låten till filmen. in the forest haahaa😆 'guld'.Tycker att filmen dras med samma dillema som slashern The final terror hade. dvs den usla ljussättningen. -2.
ItalyErik
2014-08-14
Bra början men håller inte hela vägen. Trots det en del stämningsfulla scener och bra syntdriven musik som dock överanvänds filmen igenom. OK semi-slasher.
TheGoreMaster
2013-09-03
En bortglömd liten b-films slasher i skogsmiljö. Helt klart underhållande! Jag diggade den!
rayek
2006-09-12
Ren smörja. Varning, se inte denna.