The Forgotten
En mor förlorar sin 8-åriga son i en flygkrasch och söker psykiatrisk hjälp. Istället för hjälp får hon höra att sonen aldrig existerat utan bara är en produkt av flera års självskapade minnen.
Originaltitel | The Forgotten |
Regissör | Joseph Ruben |
Manus | Gerald Di Pego |
Genre | Drama, Thriller, Science Fiction, Mysterium, 2000-tal |
Skådespelare | Julianne Moore, Dominic West, Gary Sinise, Anthony Edwards, Jessica Hecht, Alfre Woodard, Linus Roache, Lee Tergesen, Felix Solis, Christopher Kovaleski, Kathryn Faughnan, Robert Wisdom, Tim Kang, Susan Misner, Ann Dowd |
När det gäller koncepten för filmer som den här, så brukar det vara en bra idé som manusform, men som resultat blir det oftast inte lika lyckat. Dels för att storyn känns lite osammanhängande... Läs mer »
Ett barn som inte var något barn, en flygolycka som aldrig inträffat och ett huvud fullt av minnen som omgivningen tror att du själv har fantiserat ihop. Ja, Julianne Moore får det sannerligen int... Läs mer »
Nej,nej, såg om denna idag. Hade satt en 2a redan men nej detta var inte alls bra. Så måste sänka ännu lägre nu. Haha! Början var stundvis bra sen segla det utför.
Trevlig Arkiv X-kopia som blir sämre ju längre den fortskrider, för att slutligen bli olidlig. Svag tvåa.
Den här gamla 3an var det då skönt att bli av med. Undrar vad jag såg i det här 2004 när jag satte den, å andra sidan var jag betydligt mindre kräsen då så jag kan se mig själv strössla alldeles för frikostigt med dem. Men det här var riktigt dåligt faktiskt. Regin känns amatörmässig och manuset är så dumt att hälften vore nog, allt känns så fullständigt osannolikt att det inte ens är kul att försöka gissa sig till vad som ska hända. Dels lyckas jag bli uttråkad och dels flippar slutet så mycket att det nästan blir komiskt. Julianne Moore är ingen personlig favorit och hon behöver ha bra mycket mer att bita i för att hålla mig intresserad ens i 90 minuter. Jag är lite svag för Gary Sinise, men det räcker inte, jag blev lite provocerad så jag tar fram den stora sågen och drämmer till med en 1a.
Helt okej film...
Rullar på och är väl lite halvintressant, men tar sig aldrig.
Spännande och välgjord film med bra skådespelare.
12/5 2017 (3:a): Censurerade just min egen kommentar från sist med XXX eftersom det var världens spoiler, men som jag inte tänkte på då. Märkligt att den inte blivit anmäld faktiskt, haha. Hur som helst får jag inte alls samma känsla den här gången och kan inte alls se det som jag såg sist och eftersom den inte berörde mig alls lika mycket nu så sänker jag betyget hela två steg, vilket inte hör till vanligheterna vid en omtitt. Dessutom gillade jag inte alls det alternativa slutet den här gången och jag fattar inte vad jag gillade med det förra gången. Hmm. 19/8 2006 (5:a): Läskig stämning genom hela filmen. Scenen när XXX gör XXX är sjukt läskig. Slutet är också bra. Samt det alternativa slutet på DVD:n.
Började tveksamt men jag hängde kvar o det är jag nöjd med, överraskande bra film. En stark trea.
Gillar experimentkoncept. Bra Sci-fi-del och gott spel av Moore.Bra film,därför 3.Dock väldigt trött på "modern-är-centrum-av-universum-dravlet".
En stor besvikelse. Hade sett fram emot att se denna film efter att ha sett reklam för den som vinklade den till en spännande och bra film. Men när jag väl såg filmen var den inte alls så spännande och för övernaturlig för min smak.